![]() |
Odp: Simy (TS3) by marandile
Może mi się tylko wydaje, ale simka ma wielką głowę. o.O
Poza tym, to trochę mi się nie podoba nos, ale ładnie wkomponowuje się w całość twarzy. :P Ogólnie całkiem ładna, bardzo naturalna. 9/10 |
Nadrabiam:
Jennifer - szminka do wymiany, bo wygląda jakby obgryzła dolną wargę, aż do krwi :P Trisha - cudna, taka naturalna i... nie wiem, brakuje mi słów :) Dominic - fajny, kogoś mi przypomina, ale oczywiście sobie nie przypomnę :P Cassandra - me przecudne piegi, ale przyczepię się do nieco za bardzo wydłużonej twarzy. Agatha - nawet, nawet, ale te jej usta wraz z policzkami przypominają mi te pacynki brzuchomówców. Grace - ma fajny kształt twarzy. Podoba mi się. Paula - toż cała kuzynka mojego chłopaka! No wypisz, wymaluj :) Brakuje jej tylko piegów :) Kim - całkiem niezła. Taka pół-japonka. |
|
Juliette jest prześliczna.
Wszystko idealne. Nie będę się rozpisywał, bo ile można wychwalać. ;> "Co za dużo, to nie zdrowo" powiadają. xd 10/10 <3 |
http://magazyn-arigato.com.pl/upload...nime/bbb07.jpg
Aż ośliniłem klawiaturę :D To na pewno nie jest zdjęcie prawdziwej osoby? :O Ona jest po prostu idealna, o! |
jest śliczna : )
nie podoba mi się tylko, że wszędzie ma taką samą minę i, że ma takie dziwne wory pod oczami :-) 9/10 |
Wyjątkowo delikatna i urocza <3
10/10 Chociaż cienie pod oczami są faktycznie dość zastanawiające. Ale mniejsza z tym xD |
A mnie nie bardzo się podoba. Ma ogromne wory pod oczami, nie wiem czy to wina przeróbki, czy czegoś innego, w każdym razie wygląda dosyć nieestetycznie i niefortunnie. Jest urocza, jak zresztą każda z Twoich simek. Zmieniłabym jej brwi. Jest ładna, ale miewałaś lepsze simki. :)
7/10 |
Jak dla mnie, to simka jest po prostu przepiękna! :) Wygląda na miłą, sympatyczną dziewczynę. Zmieniłabym jej brwi, bo jakoś nie psują mi do reszty (przy końcach są tak dziwnie "postrzępione"). Niemniej jednak olśniewa naturalnością i dziewczęcym urokiem.
Zasłużona dycha, a jakże :D |
Jest śliczna.. jak zresztą wszystkie twoje simki. Można byłoby jej zmienić brwi, ale te dużo nie szkodzą.. ;) Oczywiście.. 10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:05. |