TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Pytania i Odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52908)

zelkam 26.02.2010 19:25

Odp: Pytania i Odpowiedzi

Uniwersalny klucz zastępuje klucze serca, gwiazdy i półksiężyca. Nie działa natomiast do komnat, które odblokowywuje się przez okazje.

politechniczka 27.02.2010 23:28

Hej, mam dwie okazje do których muszę znalezc czerwone pluskwiaki. Ktoś wie gdzie je mogę znalezc? Szukałam w mieście i nie natrafiłam na ani jednego :/

Mulesia 28.02.2010 20:14

O pluskwiakach już było na forum.
Małe to i ruchliwe to nieprawdopodobnie.
Pojawia się i znika w różnych miejscach. Trudno je złapać.
Spróbuj patrzeć na mapę. Powinno być oznaczone ich aktualne położenie.

Sincer 01.03.2010 16:28

Czy ma ktoś podobny problem do mojego? Simka przespała się w przeklętym sarkofagu - stała się powolną mumią, po czym przespała się w błogosławionym sarkofagu - złamała przekleństwo, wygląda normalnie ale dalej porusza się i wykrzywia jak mumia... Tylko jak jest na własnej parceli, na lokacjach wakacyjnych chodzi normalnie. Pewnie jakiś bug w grze ale nie mam pomysłu jak się go pozbyć. Przeklęłam ją jeszcze raz i jeszcze raz odczarowałam - efekt ten sam :(

Mamełe 01.03.2010 18:23

Cytat:

Napisał Sincer (Post 1217781)
Czy ma ktoś podobny problem do mojego? Simka przespała się w przeklętym sarkofagu - stała się powolną mumią, po czym przespała się w błogosławionym sarkofagu - złamała przekleństwo, wygląda normalnie ale dalej porusza się i wykrzywia jak mumia... Tylko jak jest na własnej parceli, na lokacjach wakacyjnych chodzi normalnie. Pewnie jakiś bug w grze ale nie mam pomysłu jak się go pozbyć. Przeklęłam ją jeszcze raz i jeszcze raz odczarowałam - efekt ten sam :(

Któraś z ostatnich łatek likwiduje ten błąd.

luki 01.03.2010 20:51

jak się wzywa mumie do domu?

Searle 01.03.2010 22:14

Cytat:

Napisał luki (Post 1217932)
jak się wzywa mumie do domu?

Musisz uzbierać odpowiednią ilość części sarkofagu. Złożyć sarkofag i wezwać mumię.
Części sarkofagów można znaleźć w grobowcach.

Mamełe 02.03.2010 09:43

Cytat:

Napisał Searle (Post 1217954)
Musisz uzbierać odpowiednią ilość części sarkofagu. Złożyć sarkofag i wezwać mumię.
Części sarkofagów można znaleźć w grobowcach.

Do tego trzeba mieć bodajze 5 zmumifikowanych slojow w wyposazeniu.

luki 02.03.2010 10:51

mam 5 glinianch słoi w wyposażeniu i 4 sarkofagi i nic, jak klikam to jest tylko śpij, i oglądaj

Searle 02.03.2010 11:10

Nie jestem pewna, ale chyba ta opcja jest dostępna w nocy. Spróbuj.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:24.