![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Uniwersalny klucz zastępuje klucze serca, gwiazdy i półksiężyca. Nie działa natomiast do komnat, które odblokowywuje się przez okazje.
|
Hej, mam dwie okazje do których muszę znalezc czerwone pluskwiaki. Ktoś wie gdzie je mogę znalezc? Szukałam w mieście i nie natrafiłam na ani jednego :/
|
O pluskwiakach już było na forum.
Małe to i ruchliwe to nieprawdopodobnie. Pojawia się i znika w różnych miejscach. Trudno je złapać. Spróbuj patrzeć na mapę. Powinno być oznaczone ich aktualne położenie. |
Czy ma ktoś podobny problem do mojego? Simka przespała się w przeklętym sarkofagu - stała się powolną mumią, po czym przespała się w błogosławionym sarkofagu - złamała przekleństwo, wygląda normalnie ale dalej porusza się i wykrzywia jak mumia... Tylko jak jest na własnej parceli, na lokacjach wakacyjnych chodzi normalnie. Pewnie jakiś bug w grze ale nie mam pomysłu jak się go pozbyć. Przeklęłam ją jeszcze raz i jeszcze raz odczarowałam - efekt ten sam :(
|
Cytat:
|
jak się wzywa mumie do domu?
|
Cytat:
Części sarkofagów można znaleźć w grobowcach. |
Cytat:
|
mam 5 glinianch słoi w wyposażeniu i 4 sarkofagi i nic, jak klikam to jest tylko śpij, i oglądaj
|
Nie jestem pewna, ale chyba ta opcja jest dostępna w nocy. Spróbuj.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:24. |