![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Witam. Pewna rzecz nie daje mi spokoju, nawet nie mogę domu zacząć budować przez nią. Jak mogę ustawić drzwi na ścianie tak jak na zdjęciu?
http://img6.imagebanana.com/img/qv26...reenshot15.jpg Zawsze mi zmykają na lewo albo na prawo... |
Tak bez żadnych modów czy czegoś tam (na czym się nie znam) to się chyba nie da, sama próbowałam :(
|
Wampir w więzieniu
Mój sim był wampirem i poszedł na łowy do szpitala. Tam po jakimś czasie zabrała go policja do więzienia i zabrało go z rodziny. Wiecie może czy on wróci czy nie?
|
Odp: Wampir w więzieniu
Cytat:
|
Może spróbuj wyprowadzić kogoś z jego domu do innego i kiedy będziesz wybierała kto ma się wyprowadzić powinien być na liście. Jeśli będzie to go dodaj do wyprowadzki i powinno być ok. Później najwyżej przeprowadzisz go z powrotem.
|
Miałam tak podobnie z jednym simem, nie było go w rodzinie, ale w ''zdjęciu'' w edycji miasta był :/ Trzeba było go przeprowadzić i wprowadzić z powrotem. A jak to nie podziała, możesz go znaleźć w mieście, ale to dość nudne... Jeżeli jakiś Sim ma go w związkach, niech go zaprosi, a jak przyjdzie to dodaj go do rodziny kodem testingcheatsenabled true.
|
Jak grać wgranymi simami w podstawowej wersji?
|
po prostu jak jest nowa gra to jest opcja wybierz rodzinę i już :D
|
No niestety to nie działa. JBC. simy, te które pobrałem z neta znajdują się w: C:\Documents and Settings\user\Moje dokumenty\Electronic Arts , tam zainstalowałje Install Helper monkey.
I drugie pytanie. Czy idzie stworzyć rodzinę albo po prostu obu simów wprowadzić gdzieś do domów, żeby mogli ze sobą chodzić itp.? Chodzi mi o pobrane, oczywiście. |
niewidzialne simy
Spotkał się ktoś z Was z uporczywym znikaniem simów? Tj takim, gdzie nie daje nic ani zmiana ubioru, zaplanowanie nowego w szafie, nawet zmiana fryzu jest do tyłka. Poza tym, że sim jest niewidzialny z resztą gry jest wszystko ok (no, prawie, jak to w TS3;)), samym niewidocznym parszywcem można spokojnie grać - tylko ja jakoś nie mam ochoty;) w dodatku dzieje się to tylko w przypadku wampirków, chyba ich już wyleczę;)
Nawet nie pytam, czy ktoś sobie z tym poradził, tylko tak z ciekawości piszę: czy tylko ja się z tym zmagam..? :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:45. |