![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Zwierzaki, super, super.
Ale ja tam się najbardziej cieszę, że będą koty ^^ Wreszcie będę mogła zrobić w grze moje dwa kochane mruczki ^^ Ciekawe czy dadzą węże ... |
@up - ee... przecież zawsze w dodatku do simsów ze zwierzakami były koty, więc nie do końca rozumiem... niby teraz mieliby ich nie dać? :|
Mnie nadal interesuje, czy będziemy mogli robić konie. I czy będę z konia mogła zrobić wielbłąda i wrzucić go na Al Simharę jako jeden ze środków transportu :D |
@up Muffi chodziło o to, że najbardziej się mu/jej podobają koty. Nie rozumiesz tego, że ktoś pisze o rzeczy, która najbardziej zadowoli go w tym dodatku? Co z tego, że dodawali w TS2? Teraz mowa o trójce, w której na razie nie ma żadnych zwierząt. To są dwie inne gry. Ja też się cieszę, że koty dodadzą, a mogliby przecież tego nie robić i w ogóle nie tworzyć tego dodatku.
Z konia wielbłąda... chyba nie. Mało kto teraz hoduje konie. Twórcy skupią się na normie, czyli na zwierzakach domowych. Chociaż fajnie byłoby mieć na własność swojego, zrobionego w CAA (Create an Animal - mógłby się tak nazywać ten tryb ;p) konia. Tak poza tym. Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom :) |
Ja tam się cieszę ze wszystkiego co będzie. Ale najbardziej chciałabym szczury <3 pewnie nie będzie , ale zawsze można pomarzyć ;) zrobiłam bym moje ukochane misiaczki ^^ no i oczywiście konie, albo tak, jak pisze KathySelden - wielbłądy.
|
Cóż nie wiem na ile informacje w necie są wiarygodne, ale jest niby jedno, niepotwierdzone oświadczenie EA, według którego na koniach będzie można jeździć, ale nie będzie można ich mieć na własność. Pożyjemy zobaczymy...
|
@up - A skąd to zdobyłaś ?
|
@up ktoś na tym forum o tym pisał
|
No właśnie, ktoś o tym pisał, ale bez źródła. Nie doszukałam się takiej informacji ani na Centrum Simów, ani nigdzie indziej.
|
Ja i tak jak wyjdzie ten dodatek to sobie "kupię" z ((tajna informacja)) :D
|
Polsko droga.... Czyżby z torrentów? ;p
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:14. |