![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
ej prosze pomuszcie mi i wytłumaćcie dokładnie dokładnie gdzie jest ten zamek w puełku
|
Cytat:
|
Odpowiedź:
Kram Wiejski=>strawa=>jabłko=>kup Pytania(2): Mam kowala na 10 poziomie, ukończyłem całą ambicję ("Nowe Początki") z stopniem platyna. Kułem miecz zagłady i się nie udało. Jak odzyskam ostrze i rękojeść? __________________________________________________ ____________ Robię misję "międzynarodowe małżeństwo" potrzebną do przejęcia Elfestrowa. Mam znajomość z księżniczką na maks. i jesteśmy zauroczeni ale nie mogę się zaręczyć ani zaproponować ślubu. Koniec pytań. __________________________________________________ _____________ |
Mam misję o żabolu [gram rycerzem] i nie wiem:
1. Gdzie znajdę Łzą Prastarej Żaby. Wskazówka: Legenda głosi. że można ją znaleźć w miejscu gdzie odebrało oddech wielu simom. To miejsce dosłownie ich zabiło 2. Gdzie znajdę żabi kapelusz? wskazówka: żabi kapelusz można znaleźć wśród stalagmitów. proszę o odpowiedzi. |
Cytat:
Cytat:
EDIT: Albo w Padole Osądu... |
moja simka już wskakiwała do padołu i nic. spróbuję w jaskini na cmentarzu.
|
Cytat:
|
Cytat:
2. Jaskinia. |
Robie misję z golemami z mechankowa. Nie mogęnalewać dalej Darzmirowi a muszę do misji. Co robić?
|
Ale dlaczego nie możesz? może musisz uwarzyć więcej tego napitku. U mnie nic takiego się nie zdarzyło. Czy ktoś wie, w misji z głodnymi wieśniakami, opcja: nakarm ich trzeba wymienić pantalony na jęczmień. Jak to zrobić>
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:18. |