![]() |
Odp: Księga Skarg i Zażaleń
Cytat:
Co do sprawy Lodzika to dla mnie wygląda to trochę jak jakaś zemsta ze strony Bjork. Była na konferencji z adminkami, miała dostęp do wiadomości, w dziale też o tym pisano (przynajmniej tak mówiłyście :\) a teraz nagle wychodzi na to że to wszystko było bujdą na resorach. Moim zdaniem to jest nie fair w stosunku do Lodzika... Poza tym jestem ciekawa jakie dowody (oprócz posta Słodkiego Pana Ciastka) macie na to, że Lodzik to mk Altka... Sama wiem, że to dwie różne osoby, w końcu z Altkiem spotkałam się twarzą w twarz... Naprawdę jest mi mega przykro, ze znów jest jakaś afera. Mam też nadzieję że nie dostanę za tego posta bana za wszczynanie kłótni. :\ |
Cytat:
|
Tak, bo o tym, że za mk jest ban permanentny jest w Regulaminie forum. To się nie rozumie samo przez się? ;)
|
Zdjęcie mojego bana było niedopatrzeniem? #profesjonalnie
tymbardziej, że pisałam sobie z Nyśką o tym co z moim stanowiskiem redaktorskim, bo w końcu miałam bana czasowego i Nysia odpowiedziała, że dalej jestem w redakcji do tego pisałam sobie z innymi adminami i #ups nikt mi nie poowiedział, że jest niedopatrzenie Skąd bierzecie w ogóle takie oskarżenia? 0 dowodów a i tak macie wszystkich gdzies :) Mam też pytanie - skoro nie było mowy o zdjęciu bana to na jaką cholerę pisałyście ze mną o tym na gg, byłam na tej konferencji itd? Cytat:
do tego dalej nie macie dowodu, a ja czeekam |
1. A jeszcze niedawno bylo jechanie po pewnej osobie bo udostepnila wiadomosci z gg. Teraz robisz to samo.
2. Nyska moze mowic jedno a Bjork robic drugie jakby nie bylo bo to ona jest szefowa 3. Poza tym odnoszenwrażenie jakbys chcial zeby adminka sie pogryzla miedzy soba.mdoprowqdasz do konfliktow a potem sie dziwisz ze admini nie chce cie!odblokowac ;; Kurde naprawde zazdroszcze Ci braku innych problemow. Jestes gimbem idz chlej panie, a nie w netach siedzisz. Ciesz sie mlodoscia! |
Cytat:
Cytat:
(Y) Cytat:
Cytat:
W ogóle kto ogłosił to, że bjork jest jakimś super zajefajnym ultra genialnym adminem? Wszyscy czerwoni mają takie same rangi/prawa - so? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|