![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Większość osób tu jest, a w postach wieje pustkami ;P
Genesis ja sobie utnę powieki, żeby cały czas przypatrywać się Pinkowi. |
Cytat:
Po prostu nie jestem wielką fanatyczką mafii i nie siedzę i nie piszę tu teorii spiskowych 24/h. Nawet trochę nie chcę mi się grać, prawie zapominam o głosowaniach |
No to po co wzielas udzial? ;P
|
Bo lubię xD
w poprzedniej edycji miałam podobnie xd |
Wszyscy chodzili mocno poddenerwowani. Czuli, że wróg czai się wszędzie. Niektórzy nie wytrzymywali i wszczynali burdy lub wdawali się w bójki. Jedną z takich bójek wszczęliGenesis z Juliet na antresoli w Sali konferencyjnej. Najpierw mierzyli się wzrokiem. Potem doszło do rękoczynów. W ruch poszły pięści. Genesis przyłożył lewym prostym. Juliet zrobiła zgrabny unik, po czym odparowała prawym sierpowym. Genesis nie spodziewał się tak szybkiej odpowiedzi i dostał. Rozmasował sobie szybko szczękę i ruszył ponownie na dziewczynę.. Tym razem Juliet oberwała. Po chwili już nawet nie było widać, kto kogo bił. Obijali się porządnie. Po którymś udanym uniku Juliet zeszła do parteru i podcięła Genesisa, który z głośnym hukiem wylądował na plecach. Skrzywił się i turlając się, by uniknąć kolejnego ataku napastniczki, w końcu podniósł się na nogi. Ruszył z impetem na dziewczynę, złapał ją za fraki i siłą rozpędu przechylił ją przez balustradę antresoli. Na szczęście w tym samym momencie do pomieszczenia Wrót wszedł Nick Fury, który widząc, co się dzieje wrzasnął na Genesisa, wbiegając na schody. Po chwili rozdzielił walczących, odgradzając ich od siebie.
Dziś remis, więc nikt nie ginie. Wyniki głosowania: 1. Lepkie Paluszki23 - Juliet 2. Genesis - Juliet 3. Ktoś - Genesis 4. Rainbow Dash - Ata 5. Kontrowersyjna kaczuszka - 6. Skromny Pan Mroczności - Juliet 7. Luna – Ata 8. Ata - Genesis 9. Juliet 10. Nix 11. Pink Panther - Genesis 12. Diana - Juliet 13. Everlasting - Everlasting 14. Słodki Pan Ciastek – Pink Panther 15. Wieloryb 16. Mystically mad – Pink Panther 17. Chwalisława – Genesis |
O kurde... Miałem głosować na Ginessa ;p
|
Remis, więc przynajmniej nie zginął żaden mieszkaniec, ale niestety nie zabiliśmy mafiosa.
Trudno powiedzieć czy to źle czy dobrze;< |
Tego się nie spodziewałem.
|
:O a to ci niespodzianka :O xD
|
Chyba pierwszy raz remis w ciągu tych wszystkich edycji FM :O
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:47. |