|  | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. wy już macie?! ojej mnie tu aż nosi! | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Zazdroszczę Wam :) Ja przy najlepszym układzie będę miał w piątek, chyba że się jakiś cud stanie i będę miał czas się wcześniej przejechać :D Może jutro? :D:D Naprawdę się boję o siebie i swój obecny stan :D:P | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Cytat: 
 | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Anjanka zamawiam godzinne przedstawienie fotograficzne :D:P A na poważnie dasz troszkę screnów z otoczenia itp.? :):) | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Ja czekam na kuriera, możliwe, że jeszcze dzisiaj przyjedzie, bo na przykład wczoraj o tej porze jeden przyszedł do mnie ze sweterkiem z allegro :). Sprawdzałem na swoim profilu na empik.com... Przyjdzie jutro. Do jutra to ja się pos*am. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Ja prawdopodobniej dostanę zwierzaki jutro :D. Hmm ten jednorożec na zdięciu jest całkiem ładny.. Ładniejszy od tego kolorowego... | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Nowy filmik:   (te kotki są słodkie :3) | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. prześliczne kotki :3 | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Kotki słodkie bo Savannah! xD Achh.. Wy macie szczęście, że już posiadacie tę grę :D (co niektórzy) wczoraj byłam taka zła, że muszę czekać do soboty, że pobiłam łóżko o_O | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Wy to macie szczęście. Ja nie mam ani MM ani Empika w swoim mieście. Ewentualnie dwa-trzy sklepy komputerowe, w których wszystko jest o 10-20 zł drożej :/ | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:55. |