![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Jaki teeen kooociak jest słoooskiii! :3
|
Ale wam zazdroszczęęęęę :D. Ja simsy dostanę dzisiaj wieczorem <3
|
Nie wiem czy ten filmik był ale daje link ;)
Nagrywanie głosu zwierząt do the sims 3 zwierzaki :D http://kotaku.com/5841041/there-are-...ogs-and-horses |
Malutki kot bengalski taki słitasiek <3 Cudny! Ciekawa jestem jak wyglądają tak dokładnie małe Savannah < 3 To musi być cud :D! A czy po ulicach biegają też małe kotki, pieski bezpańskie?
|
raczej tak :)
|
Mam szkołę naprzeciwko Empika więc od poniedziałku codziennie chodzę go odwiedzac. Dziś już nie tylko kulturalnie przejrzałam półki, ale spytałam się sprzedawcy, o The Sims 3 Zwierzaki. Czy jest już w sklepie (bo mogę przecież nie widziec), skoro w innych Empikach jest? No i dowiedziałam się, że oni to nie "inny" Empik i, żebym dała sobie spokój do piątku, bo premiera jest 21 i do wtedy oni nie będą sprzedawac, bo... UWAGA UWAGA - zapłacą karę. :D:D:D
Oczywiście to wszystko o mało nie wszczęło awantury ze strony sprzedawcy, i o mało nie zostałam pobita, że w ogóle śmiem. A jutro mam akurat czas, żeby pograc :( |
Zaraz skończy mi się instalować gra. Już się doczekać nie mogę :P.
|
Jaki śliczny kociak (ten rudy w niebieskim legowisku) <3.
Właśnie sobie coś uświadomiłam O.o. Za 2 dni nasze przedpremierowe dyskusje się kończą !!! Ach ostatnie godziny mojego wyczekiwania przez 2 lata :D. Ponieważ od początku Simsów 3 pragnęłam o zwierzakach :).... |
Ojej, nie wchodziłam na forum przez 2 dni a tu 30 nowych stron xD
Zdjęcia rewelacyjne :D też dołączam sie do prośby o fotki koni biegających po ulicy, bo nie za bardzo to sobie wyobrażam... :/ |
u mnie sie wylacza gra, pewnie mody, ktore o dziwo nie daly sie we znaki podczas instalacji i aktualizacji, ktos ma cos podobnego ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:49. |