![]() |
;) ja już nic nie rozumiem!! Najpierw próbowałam zrobić zielonego smoka a tu nic! A teraz nagle mysialinka wyskakuje ze miala lub ma niebieskiego smoka! a może tylko mysialinko masz inny obraz ekranu i wydaje ci sie ze zrobilas niebieskiego smoka? podaj jego nazwe i wyslij mi screena to ci uwierze!
:angry: :angry: :angry: |
A no wlasnie mi sie wydaje ze nie ma zielonego i niebieskiego smoka pokaz zdjecia
|
Ja nic nie wiem. Miałam niestety tylko smoki czerwone i nie wiem co ma wpływ na ich kolory. :(
|
Jak miałam pierwszego smoka to niczego nie wiedziałam, puściłam mu muzyke i urodził się czerwony [o imieniu Iskra]. A dzisiaj jak z 4x obracałam, 4x kałysałam i 4x słuchał muzyki to się zrobił fioletowy [Płomyk]. I jeszcze raz powtarzam: NIEMA ZIELONYCH SMOKÓW. A Maxis nic nie bajerował, bo na okładce jest zielono-zółty
|
;) ;) Ja miałam wszystkie smoki (chyba :blink: ) miałam fioletowego ,żółtego i czerwonego więcej chyba nie ma ich więcej ,bo było już tyle razy to omawiane(więc nie ma niebieskich ,zielonych smoków) <_< <_<
P.s. :huh: :o ;) :D :lol: :rolleyes: <_< :) Nawet ktoś sprawdzał w plikach(niewiem jakich)z Abradakadabry czy jest więcej smoków ale były tam tylko te trzySMOKI ([COLOR=red],[COLOR=yellow],[COLOR=purple :angry: ]) :) :) :) :) |
:huh: ale ja chcem Iskrę (o ile Panna mysialinka nie kłamie <_< )
|
Cytat:
|
mysza012 też mnie to zaciekawiło!
|
No wlasnie bo zwykle czerwony nazywa sie Plomyk
|
No tak , czerwony smok to płomyk a nie iskra!Miałam kilka czewronych to wiem.A ja jak ściągnełam z netu smoka pisało że bedzie zileony to mi się wykluł przeźroczysty i tylko głowę i ogon miał zielono żółty.Jestem zła bo tak się oszukałam.Ale teraz chyba każdy wie że nie ma żadnych zielonych smoków! :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:36. |