TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27952)

Gold_Chocolate 07.04.2010 14:20

Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

A teraz może przypomnę jeszcze raz : BELLA Z DZIWNOWA TO MARNA KOPIA DLA ZMYŁKI ; ]]

miko252 11.04.2010 16:02

ja gram w simsy 2 od kiedy wyszły do sprzedaży i nigdy nie słyszałem o belli ćwir to trochę dziwne bo grałem już chyba w każdym mieście a mam wszystkie dodatki. gdzie można znaleźć jej historię???

Gold_Chocolate 11.04.2010 17:00

@up: Choćby w Dziwnowie, jej historia jest opisana, ewentualnie drzewo genealogiczne np. Kasandry Ćwir.

Czy ktoś może znalazł coś nowego o Belli ? ;)

Sherlock 11.04.2010 17:58

Cytat:

Napisał miko252 (Post 1234185)
ja gram w simsy 2 od kiedy wyszły do sprzedaży i nigdy nie słyszałem o belli ćwir to trochę dziwne bo grałem już chyba w każdym mieście a mam wszystkie dodatki. gdzie można znaleźć jej historię???

Np. tutaj ;)

ultraviolence 17.04.2010 15:30

Cytat:

Napisał Simomaniak_202 (Post 1231829)
Ja sobie myślę, że ona nie została porwana w domu Dona, bo gdyby tak było, on by miał o tym wspomnienie, nie mieliby za to Kasandra i Mortimer.

To ja wtrącę swoje trzy grosze i powiem, że to wcale nie ma znaczenia. Mortimer i Kasandra wcale nie musieli być obecni przy porwaniu Belli. Wspomnienia te pojawiły się, ponieważ oboje są jej krewnymi. Tak samo jest ze zdaniem egzaminów, zaręczynami bliskich, ślubami czy narodzinami nowych członków rodziny, np. seniorowie rodu wcale nie muszą być świadkami przyjścia na świat swych wnucząt, a i tak otrzymujemy ten wpis w ich wspomnieniach.

kotecek 21.04.2010 15:53

Co Do Belli a jest to postać którą wywołują specjalne okazje czyli tak jak mrocznego kosiarza wywołuje śmierć mikołaja przyjęcie świąteczne itp.
tylko pytanie co działa na Belle ???
A mam jeszcze takie pytanie jak wskrzesić michała kawalera ???

Charionette 21.04.2010 17:10

Cytat:

Napisał kotecek (Post 1237506)
A mam jeszcze takie pytanie jak wskrzesić michała kawalera ???

Jeśli masz NS i urnę Michała to Diną czy Niną (żoną Kawalera w takim razie :P)
do śmierci przez telefon, który jest to odblokowania w karierze paranormalnej ;)
Potem ustalasz cenę (najlepiej jak najwięcej, żeby nie wyszedł zombie) i już :D

kotecek 21.04.2010 19:46

no właśnie mam taki problem że jak próbuje go wskrzesić za pomocą Diny to pisze że nie znam żadnego simsa co umarł i jak będę dalej dzwonić to przyjdzie po mnie

rudzielec 22.04.2010 09:55

Cytat:

Napisał Helena (Post 1236579)
To ja wtrącę swoje trzy grosze i powiem, że to wcale nie ma znaczenia. Mortimer i Kasandra wcale nie musieli być obecni przy porwaniu Belli. Wspomnienia te pojawiły się, ponieważ oboje są jej krewnymi. Tak samo jest ze zdaniem egzaminów, zaręczynami bliskich, ślubami czy narodzinami nowych członków rodziny, np. seniorowie rodu wcale nie muszą być świadkami przyjścia na świat swych wnucząt, a i tak otrzymujemy ten wpis w ich wspomnieniach.

Hmm.. więc nasuwa się pytanie dlaczego najmłodszy z rodziny Ćwirów nie ma tego wspomnienia? z tego co się orientuje małe dzieci, a nawet niemowlaki mają wspomnienia jeśli np. któryś z rodziców umrze (niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę).

Charionette 22.04.2010 17:27

Cytat:

Napisał kotecek (Post 1237588)
no właśnie mam taki problem że jak próbuje go wskrzesić za pomocą Diny to pisze że nie znam żadnego simsa co umarł i jak będę dalej dzwonić to przyjdzie po mnie

A urnę masz w wyposażeniu?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:32.