TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Składniki i zaklęcia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3620)

Terierek 15.06.2005 16:50

Cytat:

Napisał .:WiLa:.
Szkoda, że nie wspomniałeś/aś o kryształach, to ściąga byłaby pełna :) Ale chce również dodać, że gdy się ściągnie grzybka to nie można kupić domu w Abrakadabrowie, bo choćbyś miał w magazynku 3000 magimonów to przy kupowaniu pisze ci, że masz zero, lub tak jak było u mnie: -2 :|

U mnie dało się je kupić wiec nie wiem jaki masz bład

_simfanka_ 20.06.2005 18:10

ja mam siedem kryształów,chyba wszystkie

-gorąca stopa
-elektryczna dłoń
-duch
-sztuczka magiczna
-ugaszenie ognia
-lewitacja
-teleportacja

5 fasol (na żadną sie jeszcze nie wspiełam)
8 pelargoni
6 albo 7 korzeni problemu
2 nowe czary ciasteczko i nektar :smirk: :smirk: :smirk: :smirk:

pozdro!!!

marta_simfanka 01.07.2005 11:47

mam 5 kryształów:
żółty
biały
czerwony
niebieski
fioletowy

8 magicznych fasol
pełno pelargoni
pełno korzeni problemu
wszystkie czary w księdze odkryte!!!

Caesum 02.07.2005 10:09

Cytat:

Napisał umbri
Zauważyłem NADMIAR tematów typu składnik+zaklęcia+tajne przepisy. Dlatego powstał ten nowy temat, aby ułatwić wam orientację w Abrakadabrze. Proszę wiecej nie zakładać tematów tego typu.

Chciałbym wiedzieć jakie są wszystkie zaklęcia! :P
Dla małych i dórzych B)

.:WiLa:. 02.07.2005 12:00

Cytat:

Napisał Caesum
Chciałbym wiedzieć jakie są wszystkie zaklęcia! :P
Dla małych i dórzych B)

Jeśli tak bardzo chcesz sie dowiedzieć, to przeczytaj ten temat ,,od deski do deski" :\ Z pewnością coś znajdziesz :|

Caesum 02.07.2005 12:09

Nieprawda!!!

Cytat:

Szkoda, że nie wspomniałeś/aś o kryształach, to ściąga byłaby pełna :) Ale chce również dodać, że gdy się ściągnie grzybka to nie można kupić domu w Abrakadabrowie, bo choćbyś miał w magazynku 3000 magimonów to przy kupowaniu pisze ci, że masz zero, lub tak jak było u mnie: -2 :|

Ja mam grzybka i zawsze biorę magimony kiedy chcę się przenieść do innego domku i zawsze działa!Nie ma tak że jest -2 magimony ani że mam 0!

Może nie masz szczęścia. :)

.:WiLa:. 02.07.2005 12:14

Cytat:

Napisał Caesum
Ja mam grzybka i zawsze biorę magimony kiedy chcę się przenieść do innego domku i zawsze działa!Nie ma tak że jest -2 magimony ani że mam 0!

Może nie masz szczęścia. :)

Tak się składa, że niedawno się przeprowadziła do Abrakadabrowa za mpomocą grzybka, wtedy chyba coś się zablokowało, moze dlatego, że za często brali od grzybka pięniądze, a tak po za tym... w twoim poprzednim poście z tym ,,dórzo" to ty tak na serio? ;)

Caesum 02.07.2005 14:36

Cytat:

Tak się składa, że niedawno się przeprowadziła do Abrakadabrowa za mpomocą grzybka, wtedy chyba coś się zablokowało, moze dlatego, że za często brali od grzybka pięniądze, a tak po za tym... w twoim poprzednim poście z tym ,,dórzo" to ty tak na serio? ;)

Dla durzych i małych simów(mały błąd)

Tomek 16.08.2005 17:47

...Nie działa!...

Ktoś dał taki link: www.livin-it-up.net na jakiś SUUUPER przedmiot ale... ta strona nie działa! Wie ktoś może z kąd można ściągnąć ten tajemniczy zajefajny "PRZEDMIOT" napiszcie tu albo u mi na maila [email protected]
Z góry dziękuję
(Albo niech ktoś napisze jak on się nazywa to poszukam w google)

Caesum 18.08.2005 14:35

Cytat:

Napisał Tomek
Ktoś dał taki link: www.livin-it-up.net na jakiś SUUUPER przedmiot ale... ta strona nie działa! Wie ktoś może z kąd można ściągnąć ten tajemniczy zajefajny "PRZEDMIOT" napiszcie tu albo u mi na maila [email protected]
Z góry dziękuję
(Albo niech ktoś napisze jak on się nazywa to poszukam w google)

Myślę że ta str ma ADRESIK www.livin-it.up.net

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:50.