![]()  | 

Odp: Pytania i odpowiedzi 

przybliża kamerę na aktywnego sima 
	 | 

bla, takie pytanie są bezsensowne, wystarczyło by kliknąć na to, i już byś wiedziała co to znaczy... 
	 | 

dlaczego podczas tworzenia sima wyskakuje mi okno CCC i jakis tam blad. gra sie wtedy zawiesza i trzeba resetowac komputer.  
	nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje, bo kiedy gram w miescie wszystko plynnie dziala, nic sie nie zacina, nawet przy najwyzszych ustawieniach.  | 

Jak można dostać się do więzienia? 
	EDIT: Madelaine, u mnie Simy chudną głównie wtedy, kiedy uprawiają jogging - spróbuj :). Sim musi mieć chyba przynajmniej 1 pkt. kondycji, wtedy bierzesz widok miasta, przybliżasz jakiś obszar (najlepiej w miarę daleko od domu) i wybierasz opcję "przybiegnij tu truchtem".  | 

Pytanie: 
	Czy w TS3 są sklepy do których można wchodzić?? Albo czy można robić własne sklepy lub prowadzić biznes jak w TS2 WB???  | 

Pracując jako złodziej 
	 | 

Chyba nie. 
	Gdy używam TestingCheatsEnabled i wybiorę opcję wszyscy szczęśliwi, gra mi się wyłącza i nie zapisuje. Moja simka długo śpi, więc jeśli znacie jakieś inne 'poprawiacze' nastroju, albo wiecie, co może być przyczyną wyłączania się, odpiszcie. :) A i jeszcze jedno: Gdyby moja simka się roztyła, co mam zrobić by była chuda? Nie chcę, żeby miała mięśnie, tylko żeby straciła na wadze.  | 

Nie ma pór roku ani rzadnych zjawisk niestety... 
	Mam pytanie w jaki sposob mozna wrzucic wlasna muzyke do gry tak jak to bylo mozliwe w the sims 2.. bo probowalam i nie moglam znalesc ..  | 

Cytat: 

kago - do więzienia można się dostać poprzez losowe wydarzenia, np. jak zrobisz jakieś przekręty w karierze politycznej jak dobrze kojarzę. OmEgA_xD - są sklepy, ale nie widać jak sim wchodzi do środka, można tam kupować, własnych sklepów nie można robić, ponieważ nie ma takich rzeczy jak kasa, stojaki z żywnością czy ubraniami, ale na pewno pojawi się to keidyś w dodatkach :) Orzechowo - jak simka jest gruba to z tego co wiem jak ćwiczy na przyrządach do ćwiczeń, bądź kiedy uprawia jogging najpierw staje się chuda, a dopiero jak będzie chuda zaczyna przybywać jej mięśni :)  | 

Czy to prawda ze można wejsc przez okno do jakiegos domu i cos ukraść? 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:19. |