TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Afbuster 07.06.2009 16:25

Odp: Pytania i odpowiedzi

przybliża kamerę na aktywnego sima

ogonowa 07.06.2009 16:32

bla, takie pytanie są bezsensowne, wystarczyło by kliknąć na to, i już byś wiedziała co to znaczy...

cassant 07.06.2009 16:49

dlaczego podczas tworzenia sima wyskakuje mi okno CCC i jakis tam blad. gra sie wtedy zawiesza i trzeba resetowac komputer.
nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje, bo kiedy gram w miescie wszystko plynnie dziala, nic sie nie zacina, nawet przy najwyzszych ustawieniach.

sympathique. 07.06.2009 16:58

Jak można dostać się do więzienia?
EDIT: Madelaine, u mnie Simy chudną głównie wtedy, kiedy uprawiają jogging - spróbuj :).
Sim musi mieć chyba przynajmniej 1 pkt. kondycji, wtedy bierzesz widok miasta, przybliżasz jakiś obszar (najlepiej w miarę daleko od domu) i wybierasz opcję "przybiegnij tu truchtem".

Tapas 07.06.2009 16:59

Pytanie:
Czy w TS3 są sklepy do których można wchodzić?? Albo czy można robić własne sklepy lub prowadzić biznes jak w TS2 WB???

puff 07.06.2009 17:00

Pracując jako złodziej

Orzechowo 07.06.2009 17:02

Chyba nie.
Gdy używam TestingCheatsEnabled i wybiorę opcję wszyscy szczęśliwi, gra mi się wyłącza i nie zapisuje. Moja simka długo śpi, więc jeśli znacie jakieś inne 'poprawiacze' nastroju, albo wiecie, co może być przyczyną wyłączania się, odpiszcie. :)

A i jeszcze jedno:
Gdyby moja simka się roztyła, co mam zrobić by była chuda? Nie chcę, żeby miała mięśnie, tylko żeby straciła na wadze.

Myszeczka 07.06.2009 17:09

Nie ma pór roku ani rzadnych zjawisk niestety...

Mam pytanie w jaki sposob mozna wrzucic wlasna muzyke do gry tak jak to bylo mozliwe w the sims 2.. bo probowalam i nie moglam znalesc ..

Levkoni 07.06.2009 17:13

Cytat:

Napisał beata18ns (Post 1039359)
zainstalowalam simsy na nowym kompie, faktycznie na najwyuzszych opcjach grafiki jest calkiem inaczej. to dobrze bo juz sie balam ze grafika jest kiszkoawata. denerwuja mnie niektore opcje np ze sie nie pobieraja i nie mam takiej opcji nigdzie i ze do budynkow nie mozna wchodzic ( chodzi mi o ratusz np) ze samochody znikajakaja tak dziwnie i wogole.ze sie nie mozna opalac itp. trzeba sie bedzie przyzwyczaic i poczekac na kolejne dodatki :/

Simy jak najbardziej się pobierają! :)

kago - do więzienia można się dostać poprzez losowe wydarzenia, np. jak zrobisz jakieś przekręty w karierze politycznej jak dobrze kojarzę.

OmEgA_xD - są sklepy, ale nie widać jak sim wchodzi do środka, można tam kupować, własnych sklepów nie można robić, ponieważ nie ma takich rzeczy jak kasa, stojaki z żywnością czy ubraniami, ale na pewno pojawi się to keidyś w dodatkach :)

Orzechowo - jak simka jest gruba to z tego co wiem jak ćwiczy na przyrządach do ćwiczeń, bądź kiedy uprawia jogging najpierw staje się chuda, a dopiero jak będzie chuda zaczyna przybywać jej mięśni :)

Elektra 07.06.2009 17:51

Czy to prawda ze można wejsc przez okno do jakiegos domu i cos ukraść?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:12.