TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Pozostałe gry z serii The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59882)

Searle 02.05.2011 08:46

Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał buster (Post 1395023)
Robie misję z golemami z mechankowa. Nie mogęnalewać dalej Darzmirowi a muszę do misji. Co robić?

Widocznie napitek się skończył. Uwarz następny.

Cytat:

Napisał Juna (Post 1395062)
Czy ktoś wie, w misji z głodnymi wieśniakami, opcja: nakarm ich trzeba wymienić pantalony na jęczmień. Jak to zrobić>

Musisz wypłynąć statkiem na handel. Pamiętaj, by przenieść najpierw te pantalony do ładowni.

buster 02.05.2011 09:38

Dobra ale podobnie jest w misji z przejęciem Jakocjum. Mam dać napitek i nie mogę.
Jak coś to mam w EQ cały dzban z napitkiem.

ebo 02.05.2011 10:22

Mam misję z kupcem i czarodziejem. Utknęłam , bo mój kupiec ma takie zadanie (tak dokładnie jest napisane): "Stary Witalis powinien być kupcem, tak zawzięcie się targuje. Muszę wyprzedać ten zapas ziarna, aby zdobyć jego nagrody" i jako zadanie występuje: Kup wszystkie 5 pojemników z ziarnem w Kramie Miejskim.
I za nic nie mogę wykombinować o co chodzi w kramie nie ma pojemników, już nawet wykupiłam wszystko co było po 5 :). Sprzedałam też całe ziarno, które kupiec miał w zapasie....
Może ktoś coś mądrego podpowie???

feministh41 02.05.2011 12:31

Nie do up ^^
Ja nie wiem jak moge dostac tajemniczy kawałek metalu, potrzebny jest on do
robienia poszczególnych rzeczy u kowala.
Można prosić o odpowiedź?
Z góry thx :]

aina17-m 02.05.2011 22:35

Jak zrobić sztuczkę na Asystencie?
Czarodziej:
"Oto moja pierwsza sztuczka. Patrzcie w zachwycie i zdumieniu, jak sprawiam, że pieniądze pojawiają się w nader nieoczekiwanych miejscach!"

Jak wykonać te sztuczke? Jakimś zaklęciem?

Meona 03.05.2011 07:44

@up. klikasz "zabawne.." "zrób sztuczkę" lub coś takiego. oczywiście na asystencie ;)

martyna6991 03.05.2011 08:08

Cytat:

Napisał feministh41 (Post 1395146)
Nie do up ^^
Ja nie wiem jak moge dostac tajemniczy kawałek metalu, potrzebny jest on do
robienia poszczególnych rzeczy u kowala.
Można prosić o odpowiedź?
Z góry thx :]

Ja kiedyś jak poszłam do kramu wiejskiego to po zakupach miałam takie do wyboru: O chłopaku, który zgubił coś w szczelinie i kliknęłam żeby mu pomogła - wtedy jak się zgięła to ją kopnął i jak wyszła to znalazła tajemniczy kawałek metalu. Widziałam też u przekupki na rynku miejskim.

kasia89tn 03.05.2011 09:18

Cytat:

Napisał ebo (Post 1395122)
Mam misję z kupcem i czarodziejem. Utknęłam , bo mój kupiec ma takie zadanie (tak dokładnie jest napisane): "Stary Witalis powinien być kupcem, tak zawzięcie się targuje. Muszę wyprzedać ten zapas ziarna, aby zdobyć jego nagrody" i jako zadanie występuje: Kup wszystkie 5 pojemników z ziarnem w Kramie Miejskim.
I za nic nie mogę wykombinować o co chodzi w kramie nie ma pojemników, już nawet wykupiłam wszystko co było po 5 :). Sprzedałam też całe ziarno, które kupiec miał w zapasie....
Może ktoś coś mądrego podpowie???

Miałam tak samo. Musiałam poczekać do następnego dnia i wtedy pojemniki były już dostępne w kramie.

feministh41 03.05.2011 10:23

Ja kiedyś jak poszłam do kramu wiejskiego to po zakupach miałam takie do wyboru: O chłopaku, który zgubił coś w szczelinie i kliknęłam żeby mu pomogła - wtedy jak się zgięła to ją kopnął i jak wyszła to znalazła tajemniczy kawałek metalu. Widziałam też u przekupki na rynku miejskim.

Ale do wytworzenia anielskiej zbroji potrzeba 4x kawalkow... ;p
A jak 1 znajde to jeszcze 3x potrzebne :)
Wiec jest jakiś sposób by uzbierać 4x tych kawałków?:(
Jak ktoś zna sposób na znalezienie 4x takich kawałków ?:)

martyna6991 03.05.2011 12:31

To nic Ci nie poradzę ;P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:18.