![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
a ja mam takie pytanie : co zrobić żeby wymyślony przyjaciel dorósł? moja simka (dziecko) ma wymyślonego przyjaciela, ale on wygląda tak, jak wyglądał kiedy go dostała. co mam zrobić żeby wyglądał tak jak na niektórych zdjęciach i filmach?
EDIT: o i jeszcze jedno. jak moje dziecko ma spłatać psikusa sąsiadom, albo komukolwiek? |
Co zrobić żeby simy były tak ubrane ,chodzi mi o te mundurki?
[IMG]http://i55.************/jf856x.jpg[/IMG] To są zdjęcia ze szkoły prywatnej? I czy wogóle można teraz zapisywać dzieci do szkoły prywatnej tak jak to było w ts2? |
@suomii, "tak jak go dostała", tzn nadal jest zabawka? zeby WP ożył małe dziecko musi się z nim ciągle bawić (w miedzyczasie pojawia sie dwa komunikaty, po tym drugim mozna odpuscic z zabawa :P ), kiedy dzieciak dorosnie zabawka zmieni się w przyjaciela, proces ten był już opisywany kilka razy w tym temacie.
aby spalatac psikusa, klikasz na drzwi sąsiadów, jednak w ich domu musi być chociaż jeden osobnik :P @symfonia, to zdjecie na potrzeby reklamy dodatku, nie mozna sterowac simem w szkole, a co do mundurkow to nie ma ich chyba w grze. w pokoleniach doszla opcja poslania dziecka do szkoly z internatem. |
no właśnie moje dziecko dorosło i już do szkoły chodzi, ale przyjaciel nadal jest zabawką :/
a z tymi psikusami to kliknęłam na drzwi sąsiadów i byli w domu bo była dostępna opcja 'odwiedź rodzinę Frio' a psikusa żadnego nie było :/ |
@symfonia, te spódnice łatwo zrobić. Są takie ale w inne wzorki i kolory jeszcze w podstawowym pakiecie, bluzka chyba też podchodząca jest ;)
|
Cytat:
|
Gdzie znaleźć półkę na filmy z kamery ?
|
"Półki" to chyba nie ma, ale jest stacja dysków, w elektronice\różnej, tam gdzie kamera. Do tej "stacji" wkłada się kasety z filmami i można je oglądać nie wyjmując stamtąd filmów.
|
Hmm...nie wiem czy to komus pomoże czy to zwykły zbieg okoliczności ale: dla tych którzy chcą rozmnozyć swoje gnomy: otóż ja kupił te dwa z podstawy i duuuuuugo nic,nie urodził mi się mały gnom,ale jak moja simka urodziła dziecko i wróciła ze szpitala na trawniku siedział gnom berbeć. Może naprawde to zbieg okoliczności a może w taki własnie sposób pojawiają się małe gnomy. Czy ktos tez tak miał?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:41. |