![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
wow, ten filmik jest NIESAMOWITY. pory roku zapowiadaja sie naprawde nieziemsko! beda sople zwisajace z dachu i lampki na swieta <3 tyle mi wystarczy, zeby polubic najnowszy dodatek :P
Apalosssa Plains wyglada pieknie w sniegu, a jesien w Sunset Valley niesamowicie klimatyczna <3 |
Filmik dosyć ciekawy. Znowu powtarzają te same informacje, jedynie to układanie pokojów jest nowe i już wiem, że to nie to co chciałam. Nie przeniosę mojej Wieży Ślubnej na inną działkę...
|
A mnie się układanie pokoi bardzo podoba. Wreszcie zbuduję moim Simom dom! :D Oby to działało na wieżowcach w Bridgeport i na wyższych piętrach domu...
I... Są... Święęęętaaaaa <3 Kocham, kocham, kocham <3333 |
Ja miałam nadzieję, że da się zapisać własny układ pomieszczeń, zbuduję jakąś swoją łazienkę i mogę ją zapisać i użyć w innym domu. Ale z tego co widać na filmiku, to tak się nie da.
|
No, niestety :< Też miałem nadzieję na takie rozwiązanie. Ale z drugiej strony pewnie nie pokazali wszystkiego, może gdzieś tam czai się taka opcja? :P Niekoniecznie idealnie taka, o jakiej mówisz, ale podobna.
|
No mi też się, ten filmik podoba i ja go już kilka razy oglądałam. I na pewno ten dodatek kupię .
|
Ale przecież skądś się biorą te pokoje w schowku... Może zdjęcia jakimś cudem przedstawiają to, co sami zapiszemy? Niemożliwe, żeby opcja polegała na umieszczaniu wyłącznie przygotowanych przez EA pomieszczeń, bo każdy dom wyglądałby tak samo.
|
No ba, ja też :P Nawet nad grą z przedsprzedaży się zastanawiam... :D
Ah... Święta są naprawdę cudne <3 Szkoda, że nie pokazali kolędowania u sąsiadów. Swoją drogą ciekawe, czy dojdą jakieś nowe piosenki w tej takiej wieży ;) |
Jestem ciekaw jak wygląda Bridgeport pod śniegiem <3...
|
Ja też jestem ciekawa jak różne miasta będą się prezentowały przy różnej pogodzie. Zwłaszcza ciekawi mi jak to będzie wyglądało pod względem technicznym, czy przypadkiem gra nie zacznie ciąć się na potęgę. Już teraz jest u mnie ciężko grać, bo gra jest okropnie powolna. Nieraz mi się nie chce jej włączać, jak sobie pomyślę ile to trwa i jak wlecze się ten moloch.
Już za trzy tygodnie z hakiem premiera, a tutaj zero informacji o akcesoriach, czyżby EA zrezygnowało z rutyny "dodatek, akcesoria"..? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:17. |