TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Księga Skarg i Zażaleń (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65363)

konformistyczny lodzik 26.02.2015 19:15

Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Cytat:

Napisał Hefalump w gatkach caput mortuum (Post 1849968)
Jesteśmy tylko ludźmi i to nie nieomylnymi, co zresztą niejednokrotnie jest nam wytykane :)

Toteż za oszustwa były bany i zakaz udziału w konkursach. Dowody mamy, ale skoro Ty za wszelką cenę im negujesz to już na to nic nie poradzimy. Nie damy Ci Twojego zdjęcia przed komputerem jak piszesz jako lodzik, przykro mi.

1 - skoro często jest wam to wytykane to może czas zmienić skład?

2 - Jakie ja dowody neguję? Broniłam się tylko przed fałszywymi oszczerstwami - nic więcej.

Kędzia, z Tobą to nawet pisałam o sprawie domku, więc proszę Cię, nieirytuj mnie, że ZAPOMNIAŁAŚ I NAGLE SOBIE PRZYPOMNIAŁAŚ ;)

LepkiePaluszki23 26.02.2015 19:17

Może po prostu konformistyczny lodziku pokaż w jakiś sposobów (a jest ich dużo), że to konto jest twoje, a nie kogoś innego :)

Charionette 26.02.2015 19:17

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1849964)
Nie odniosłaś się do banów, ale wiedząc o tym, że ban nie zostanie zdjęty w ogóle nie poruszyłaś tego tematu :)

Nie poruszyłam, gdyż oddzieliłam sprawy "moderatorskie" od redaktorskich, przepraszam.

konformistyczny lodzik 26.02.2015 19:18

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1849973)
Może po prostu konformistyczny lodziku pokaż w jakiś sposobów (a jest ich dużo), że to konto jest twoje, a nie kogoś innego :)

dawaj ten sposób, bo ja nie mam już sił :)

Cytat:

Napisał Charionette (Post 1849974)
Nie poruszyłam, gdyż oddzieliłam sprawy "moderatorskie" od redaktorskich, przepraszam.

w takim razie mogłaś napisać to w osobnej wiadomości, która byłaby nieredaktorska...?

LepkiePaluszki23 26.02.2015 19:20

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1849976)
dawaj ten sposób, bo ja nie mam już sił

Zdjęcie (chociaż to mało wiarygodne pewnie, skype, spotkanie się w rzeczywistym świecie? :)

konformistyczny lodzik 26.02.2015 19:21

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1849978)
Zdjęcie (chociaż to mało wiarygodne pewnie, skype, spotkanie się w rzeczywistym świecie? :)

no w sumie nie ma problemu
zdjęcia mam :)
a skajp to na luzie dam radę ;)

Charionette 26.02.2015 19:22

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1849976)
w takim razie mogłaś napisać to w osobnej wiadomości, która byłaby nieredaktorska...?

Mogłam. Wiele rzeczy mogłam w życiu zrobić, ale czasu już nie cofnę.

Kędziorek 26.02.2015 19:25

Kilka niezależnych osób poinformowało nas o tym, że konto konformistyczny lodzik jest multikontem Alcia. W przypadki nie wierzę.

Szczerze? Ja nawet nie wiem do kogo to pisałam, bo Waszych numerów nie mam zapisanych i mi się samymi numerami wyświetlaliście. Jeśli dałam Ci fałszywą nadzieję, przepraszam, przyznaję się.

La Tortura 26.02.2015 19:26

(admini wejdzcie na gadu, proszę jeśli jest taka możliwość :okay:)

konformistyczny lodzik 26.02.2015 19:27

Ja też prosiłabym o wejście na gadu, bo jest bardzo ważna rozmowa ;) jeżeli jest taka możliwość to liczę na to

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:15.