TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Księga Skarg i Zażaleń (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65363)

Kędziorek 26.02.2015 19:13

Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1849945)
Zdjęcie mojego bana było niedopatrzeniem? #profesjonalnie

Jesteśmy tylko ludźmi i to nie nieomylnymi, co zresztą niejednokrotnie jest nam wytykane :)
Cytat:

Nie rozumie się, bo to, że oszustwa są karalne też jest w regulaminie forum :)
do tego dalej nie macie dowodu, a ja czeekam
Toteż za oszustwa były bany i zakaz udziału w konkursach. Dowody mamy, ale skoro Ty za wszelką cenę im negujesz to już na to nic nie poradzimy. Nie damy Ci Twojego zdjęcia przed komputerem jak piszesz jako lodzik, przykro mi.

konformistyczny lodzik 26.02.2015 19:15

Cytat:

Napisał Hefalump w gatkach caput mortuum (Post 1849968)
Jesteśmy tylko ludźmi i to nie nieomylnymi, co zresztą niejednokrotnie jest nam wytykane :)

Toteż za oszustwa były bany i zakaz udziału w konkursach. Dowody mamy, ale skoro Ty za wszelką cenę im negujesz to już na to nic nie poradzimy. Nie damy Ci Twojego zdjęcia przed komputerem jak piszesz jako lodzik, przykro mi.

1 - skoro często jest wam to wytykane to może czas zmienić skład?

2 - Jakie ja dowody neguję? Broniłam się tylko przed fałszywymi oszczerstwami - nic więcej.

Kędzia, z Tobą to nawet pisałam o sprawie domku, więc proszę Cię, nieirytuj mnie, że ZAPOMNIAŁAŚ I NAGLE SOBIE PRZYPOMNIAŁAŚ ;)

LepkiePaluszki23 26.02.2015 19:17

Może po prostu konformistyczny lodziku pokaż w jakiś sposobów (a jest ich dużo), że to konto jest twoje, a nie kogoś innego :)

Charionette 26.02.2015 19:17

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1849964)
Nie odniosłaś się do banów, ale wiedząc o tym, że ban nie zostanie zdjęty w ogóle nie poruszyłaś tego tematu :)

Nie poruszyłam, gdyż oddzieliłam sprawy "moderatorskie" od redaktorskich, przepraszam.

konformistyczny lodzik 26.02.2015 19:18

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1849973)
Może po prostu konformistyczny lodziku pokaż w jakiś sposobów (a jest ich dużo), że to konto jest twoje, a nie kogoś innego :)

dawaj ten sposób, bo ja nie mam już sił :)

Cytat:

Napisał Charionette (Post 1849974)
Nie poruszyłam, gdyż oddzieliłam sprawy "moderatorskie" od redaktorskich, przepraszam.

w takim razie mogłaś napisać to w osobnej wiadomości, która byłaby nieredaktorska...?

LepkiePaluszki23 26.02.2015 19:20

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1849976)
dawaj ten sposób, bo ja nie mam już sił

Zdjęcie (chociaż to mało wiarygodne pewnie, skype, spotkanie się w rzeczywistym świecie? :)

konformistyczny lodzik 26.02.2015 19:21

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1849978)
Zdjęcie (chociaż to mało wiarygodne pewnie, skype, spotkanie się w rzeczywistym świecie? :)

no w sumie nie ma problemu
zdjęcia mam :)
a skajp to na luzie dam radę ;)

Charionette 26.02.2015 19:22

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1849976)
w takim razie mogłaś napisać to w osobnej wiadomości, która byłaby nieredaktorska...?

Mogłam. Wiele rzeczy mogłam w życiu zrobić, ale czasu już nie cofnę.

Kędziorek 26.02.2015 19:25

Kilka niezależnych osób poinformowało nas o tym, że konto konformistyczny lodzik jest multikontem Alcia. W przypadki nie wierzę.

Szczerze? Ja nawet nie wiem do kogo to pisałam, bo Waszych numerów nie mam zapisanych i mi się samymi numerami wyświetlaliście. Jeśli dałam Ci fałszywą nadzieję, przepraszam, przyznaję się.

La Tortura 26.02.2015 19:26

(admini wejdzcie na gadu, proszę jeśli jest taka możliwość :okay:)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:14.