TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Justyna0307 19.10.2011 13:32

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:

Napisał beata18ns (Post 1461309)
u mnie sie wylacza gra, pewnie mody, ktore o dziwo nie daly sie we znaki podczas instalacji i aktualizacji, ktos ma cos podobnego ?

ja miałam tak , że miasto mi nie chciało się ładować, a tak wszystko było ok. Usunęłam mody i działa :D

eryk4123 19.10.2011 13:39

JEEEST ! Mam !  Dowód : http://imageshack.us/photo/my-images...sc03117tv.jpg/

Narutoman 19.10.2011 13:40

Limitowane Edycja? :P

PS

Porobisz parę zdjęć i filmów? Wszyscy wstawiają zdjęcia ale filmów już nie :(

-anisia- 19.10.2011 14:20

Mam juz simsy i wlasnie zaczynam gre, bo ju zainstalowalam. Az nie moge usiedziec z radosci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spectrum 19.10.2011 14:24

Cytat:

Napisał Olson (Post 1461291)
Mam szkołę naprzeciwko Empika więc od poniedziałku codziennie chodzę go odwiedzac. Dziś już nie tylko kulturalnie przejrzałam półki, ale spytałam się sprzedawcy, o The Sims 3 Zwierzaki. Czy jest już w sklepie (bo mogę przecież nie widziec), skoro w innych Empikach jest? No i dowiedziałam się, że oni to nie "inny" Empik i, żebym dała sobie spokój do piątku, bo premiera jest 21 i do wtedy oni nie będą sprzedawac, bo... UWAGA UWAGA - zapłacą karę. :D:D:D
Oczywiście to wszystko o mało nie wszczęło awantury ze strony sprzedawcy, i o mało nie zostałam pobita, że w ogóle śmiem.

A jutro mam akurat czas, żeby pograc :(

He, he ja też poszedłem do empiku, bo mam na przeciwko szkoły i nie dość, że gry nie było na pólkach, to spytałem się sprzedawcy i on powiedział, że nie mogą wystawić wcześniej bo to nie zgodne z prawem bla bla bla...
I w innych mniejszych miastach gra jest, a w Empiku w samym centrum
Warszawy nie ma ;(
No ale poczekam do piątku, bo i tak nie będę miał czasu wcześniej grać ;)

Ejak 19.10.2011 14:26

Nie wiem czy ktoś już dawał to daje:
Jak w grze znalazły się konie ?
I taka informacja, dzisiaj byłem w Empiku i jest na półkach Edycja Limitowana, więc nie trzeba zamawiać przez internet, mimo, że wychodzi taniej, ponieważ na półkach jest za 99,99 zł, a przez stronę 84.99 zł.

Narutoman 19.10.2011 14:27

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1461359)
Nie wiem czy ktoś już dawał to daje

Tak, ja to dawałem :P

Cytat:

Napisał Narutoman (Post 1461265)
xd

Cytat:

Napisał Einarr (Post 1461357)
[...]Warszawy nie ma ;( [...]

Nie, no, nie wiedziałem :D

hellraiser 19.10.2011 14:28

Skubańcy, ale Wam zazdroszczę :(( Też bym chętnie zagrał! A jak patrzę na te screeny od Was to się tylko wściekam, więc po co psuć sobie humor? :P

Amusiaa 19.10.2011 14:40

A ja mam pytanie: dopatrzył już ktoś się bugów?

anie_1981 19.10.2011 14:46

A ja nawet nie wiem, czy mi w ogóle wysłali. Mieli wysyłać w dniu premiery, lub na drugi dzień (tak było napisane w opisie aukcji Allegro). No ale było też napisane, że premiera jest 19. Nie wnikam w to, czy zdają sobie sprawę z tego, że polska premiera jest 21, jeśli uważają, że 19, to dla mnie jeszcze lepiej :P To by znaczyło, że być może paczka już dziś została wysłana. Nie wiem, czy dostanę mailowe potwierdzenie wysyłki, czasami sprzedawcy tak robią, a czasem nie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:21.