![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
JEEEST ! Mam ! Dowód : http://imageshack.us/photo/my-images...sc03117tv.jpg/
|
Limitowane Edycja? :P
PS Porobisz parę zdjęć i filmów? Wszyscy wstawiają zdjęcia ale filmów już nie :( |
Mam juz simsy i wlasnie zaczynam gre, bo ju zainstalowalam. Az nie moge usiedziec z radosci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
I w innych mniejszych miastach gra jest, a w Empiku w samym centrum Warszawy nie ma ;( No ale poczekam do piątku, bo i tak nie będę miał czasu wcześniej grać ;) |
Nie wiem czy ktoś już dawał to daje:
Jak w grze znalazły się konie ? I taka informacja, dzisiaj byłem w Empiku i jest na półkach Edycja Limitowana, więc nie trzeba zamawiać przez internet, mimo, że wychodzi taniej, ponieważ na półkach jest za 99,99 zł, a przez stronę 84.99 zł. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Skubańcy, ale Wam zazdroszczę :(( Też bym chętnie zagrał! A jak patrzę na te screeny od Was to się tylko wściekam, więc po co psuć sobie humor? :P
|
A ja mam pytanie: dopatrzył już ktoś się bugów?
|
A ja nawet nie wiem, czy mi w ogóle wysłali. Mieli wysyłać w dniu premiery, lub na drugi dzień (tak było napisane w opisie aukcji Allegro). No ale było też napisane, że premiera jest 19. Nie wnikam w to, czy zdają sobie sprawę z tego, że polska premiera jest 21, jeśli uważają, że 19, to dla mnie jeszcze lepiej :P To by znaczyło, że być może paczka już dziś została wysłana. Nie wiem, czy dostanę mailowe potwierdzenie wysyłki, czasami sprzedawcy tak robią, a czasem nie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:21. |