![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
ja też więcej nie zamówie z allegro. planowana wysylka miała być dzisiaj, ale nic nie wiem czy wysłał, bo nawet nie napisał.
|
Ja nie twierdzę, że to zły sprzedawca, i nie odradzam nikomu Allegro, ale po prostu mam takie "skrzywienie", że lubię wiedzieć kiedy paczka zostaje wysłana. Więc nie uważam tego, za jakąś "nauczkę". Jak znam życie, to teraz marudzę, ale następny dodatek i tak zamówię na Allegro. Taka już jestem. A poza tym, nie wszyscy mają dostęp do tanich sklepów. Ja się, może powtarzam, ale mieszkam na zadupiu, gdzie Simsy są drogie.
A tak na marginesie, to że ktoś nie pisze, że wysłał, nie oznacza, że nie wysłał... |
No tak, ale tak powinno się robić, a nie siedziec i obgryzac paznokcie, zastanawiając się czy wysłał, czy nie. :)
|
Właśnie instaluję dodatek :D Niby nie dłużyło mi się czekanie na premierę, bo mam co robić, ale teraz, gdy od wejścia do gry dzielą mnie dosłownie minuty, nie mogę się doczekać :)
|
Gdzie moge w grze znalezc rosiewacze zwierzat,zeby je poroskladac w miescie,bo mam z tym problem ?
|
Cytat:
P.S. Dodawajcie fotki - np. tych koni na ulicy :D |
nie wiem jak Was, ale mnie jakos ilosc nowych obiektow nie powalila, zwlaszcza tych dla zwierzat. pare na krzyz. najbardziej lubie jak pies lezy na plecach np podczas snu albo zabawy, wtedy wywijaja sie mu uszy :P to takie realistyczne ;p
|
Witam. Wczoraj mnie nie było i trochę mnie zdziwiła ilość stron :O I tak wszystkiego nie czytałam :P A teraz dobra nowina... (już sie domyśliliście, prawda?) no to dziś byłam w empiku i są zwierzaki :D Ale ... drożej, za 100 :( I tak oszczędzałam na nie. EL teraz stoi na półce, a gra.. gra się xD Więc tak: spodobała mi się ta... dzielenie na katygorie (Np. ćwirowe etc. nie zapamiętałam więcej). Jakby ktoś z was szukać będzie kiedyś jednorożca, to najłatwiej to zrobic nocą - w dzień nie widać tej jego tęczy. A więc złapałam jednorożca, ale dodałam go do rodziny kodem, sam nie chciał. I na szczęście był on czarny :D
|
Złapałaś JEDNOROŻCA?! :O Dawaj fotki!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:18. |