![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Narutoman, a czytałeś mojego posta? napisałam chyba wyraźnie:
"Teoretycznie ta karta w opcjach jest podzielona na video i screeny, ale tylko teoretycznie, bo wielkość i jakość obrazu, oraz ukrywanie\pokazywanie panelu, są wspólne." Jak wybierzesz "pokaż Panel" w video, zdjęcia też takie będą... |
hm mi natomiast, nie chca sie zainstalowac te akcesoria dla zwierzat ze store, dostepne przy rejestracji, pisze zebym spr czy mam uaktualniona wersje i ze sie nie udalo bla bla, przeciez musialam uaktualnic zeby mi sie zwierzaki zainstalowaly, nie czaje to jeszcze jedna jest jakas aktualizacja ?;/
|
Cytat:
|
No patrz, a u mnie to działa...
|
a ja przypominam,ze to nie jest temat do umieszczania zdjęć z dodatku,odpowiedni do tego temat znajdziecie tutaj http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61882&page=2 ,dancer edytuj posta i przenieś tam zdjęcia
|
ja już kupiłem ;D I czy ta gra się długo aktualizuje przed instalacją bo już 3 minuty mi 'aktualizuje'
|
nie zgubilam:P wstawilam nie pokolei zdjecia zaczynajac d ostatniego ktore powinnam wstawic:P zakochana jestem w rasie koni Fryzyjskich dlatego tez takie konne malzenstwo stworzylam :P a codo tych zdjec z paskami to ja robie cos takiego ze naciskam na klawiaturze w w ktorym chce zorobic zdiecie w danym momencie PrtSc i pozniej otwieram painta i robie wklej :P jednoczesnie jak gramy mozemy zwinac gre na pasek naciskajac klawisz Staru na klawiaturze (taki pofalowany znaczek na dole z lewej strony :P) jak znalesc jdnorozca i jaki jest kod na to zeby dziki kon chcial byc moj ?:P
|
Cytat:
|
Mam ! :D Właśnie reinstaluję wszystkie dodatki i usuwam wszystkie pościągane rzeczy żeby mi nie cięło. Normalnie wracam do domu włączam komputer i patrzę a tam leżą zwierzaki na biurku ! :D Ah jestem taka podekscytowana ! Pytanie do tych którzy już grają. Czy gra zacina się tak jak przy PZ ?
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:58. |