![]() |
Czy zdarzyło się komuś aby Sim miał aspirację "adoptować dziecko" ?? Zawsze jest "mieć niemowlę" albo "nowy członek rodziny" a nigdy nie widziałam aby sim pragnął adoptować malucha.
|
Cytat:
|
Cytat:
O matko... ale numer. Nie grałam nigdy homoseksualistami, Fuj. To w normalnej rodzinie nie ma takich aspiracji? Jak wygląda ta ikonka z chęcią adopcji? |
Cytat:
a ikonka... heh...wygląda tak, iż obok smoczka (takiego znaczka, jaki jest w przypadku chęci posiadania dziecka) jest jeszcze ikonka telefonu. |
Mam jeszcze dwa nurtujące mnie i ważne pytania:
1. Gdy chcę stworzyć historię rodziny, korzystam ze zdjęć. Są wszystkie, jednak nie ma tam zdjęć robionych w akademiku lub domku studenckim! Na dysku je widziałam ale w grze nie ma (nawet gdy wybieram opcję "więcej"). Są tylko dostępne te robione np w mieście uczelni ale nie te z akademików. Dlaczego? Jak mogę je dodać do historii Sima?? 2. Czy jest jakiś plik zdejmujący cenzurę w Sims 2 i Uniwersytet tak, by wszystko było widać ("ptaszki" itd) :) W pierwszych simsach było coś takiego. Dziękuję za odpowiedź na wcześniejsze pytania i mam nadzieję, że pomożecie mi teraz.Pozdrawiam. |
pytanie drugie: ----click----- trzeba było wpisać w wyszukiwarke dwa słówka :D ale to nic :P ;) i tu
]i tu jeszcze poczytaj to coś znajdziesz |
[QUOTE=Kelly]pytanie drugie: ----click----- trzeba było wpisać w wyszukiwarke dwa słówka
Jakie dwa słówka trzeba tam wpisać? :( |
mówie o wyszukiwarce forum :) naprzykład wpisujemy: nude patch, a na tamtych stronach tylko trzeba ściągnąć :) popierz z jednej albo z drugiej powinno działać ;) jeśli nie to postaram się o inne strony :)
|
Cytat:
No własnie nie działa :( Podałaś mi 3 linki. W pierwszym pojawia sie mała "wyszukiwarka" w której coś trzeba wpisać chyba, na drugiej sronce jest cenzura ale nie działa, a trzecia strona wcale sie nie ładuje :( Ja chcę gołe simy!! Pomóżcie! :D Nie chcę kwadratowych simów tylko ptaszki i cycuszki :))) |
http://www.guderunssims.de/Seite_Haut.htm Tutaj jakieś kobiety
Jeszcze tu: http://www.x-sim.com/NudeSkins/nude-...ims-2-lite.htm |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:55. |