TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22235)

boginirapu. 12.12.2007 18:07

Odp: Masz pytanie - zadaj je tu

Ja mam pytanie, co do chemii :D.
Zawsze, moj max to 2 x/.
Co, zrobic zeby bylo 3.?

stagnacja 12.12.2007 18:43

Chemia...chodzi ci o ten piorun w kontaktach/interakcjach?
To więc... najlepiej w "Co kręci i co odrzuca" zrób żeby było takie samo. Tylko ważne, żeby Sim był wampirem a Simka była zwykła. Ugryź Simkę wampirem i powinny pojawić się 3 pioruny :)
Pozdrawiam
PS. No, przynajmniej u mnie tak było xD

calusna_kg 13.12.2007 22:01

jak w nocnym życiu grać w pokera? klikam a nad simem pokazuje sie skreślony banknot... moi simowie mają na koncie 60000 simoleonów więc co jest nioe tak?

hm.... to zastanawiające... bo jak teraz... po kilku randkach po ślubie i w ogóle (kilka dni później)klikam na pokera to mogę grać normalnie... w sumie to się cieszę bo problem mam z głowy... ale dlaczego wtedy się nie dało to ja nie mam pojęcia... :? :/

OdFever: Używaj opcji Edytuj ;)

Chantelle 08.03.2008 06:18

Jak sprowadzić panią Zadecką do naszego domu? Chcę ją załatwić piorunem raz na zawsze! Chyba że nie zapiszę gry i będę ją torturować. :smirk:

Rocket 08.03.2008 12:53

Cytat:

Napisał Cara101
Jak sprowadzić panią Zadecką do naszego domu? Chcę ją załatwić piorunem raz na zawsze! Chyba że nie zapiszę gry i będę ją torturować. :smirk:

np. Insimenatorem, być może da się boolPropem.

Patrix 05.04.2008 20:34

Mam pytanie otóż mam grę the sims 2 i chce zainstalowac sobie jeszcze sims 2 NŻ jak instaluje jest 100% pokazuje mi komunikat że the sims 2 sprawdzi czy jest aktualizowane no i naciskam OK i jest wystąpił błąd podczas procesu aktualizacji Instalacja zostnie przerwana prosze pomozcie bo kideys wgralem NŻ ale była reinstall systemu

Rainbow 05.04.2008 21:43

Patrix-a może by tak skorzystać z wyszukiwarki? O,np. TU wszystko jest :p

alexandra_rijkaard 02.05.2008 16:03

kilka pytań:
1-czy jest jakiś kod który daje chemię między dwojegiem simów między którymi tej chemii nie ma?
2-czy można zrobić tak żeby w jakiś magiczny sposób simy się nie wkurzały jak coś im stoi na drodze i nie mogą przejść tylko jakoś to omijali?
3-czy da się tak żeby nastolatka całowała się z dorosłym?
pzdr

EvE 29.05.2008 14:21

Mam tą grę ale nie powiem ci bo nie interesuje sie tam wampirami raczej ich unikam xD

psychickid 29.05.2008 19:57

ku.wa, wnerwiasz mnie już, alexandra czy jak ci tam. Piszesz to samo w paru tematach, już w jednym ci na to odpowiedziaqłam, tylko, że to było dawno. miłego szukania. "pzdr."

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:02.