![]() |
Magi A. Zong fajna jest twoja!! ^_^
|
DAVINA SUPERSTAR
Odcinek 9 Nagle zobaczyła Rixey i Barrego. Uśmiechnęli sie do niej. - Co sie tak dokładniej stało?- zapytała sennym głose Davina - Po tym jak zemdlałaś, prawdopodobnie Roger uciekł- powiedziała Rixey - Davino co sie tam stało?- zapytał poruszony Barry - Nie moge o tym mówić- powiedziała Davina i poczuła pszeszywający noge ból. Przyszedł doktor i oznajmił że w noge wkręcili jej pręty aby mogła jakoś dojść do zdrowia. Dowiedziała sie również że jej kamerdyner nie żyje. Rixey i Barry poszli nic noe mówiąc. Davina myślała otym jak to sie wszystko działo. Na sale przyszła kolejna pacjentka i zapytała - To ty Davina Nuttel?- była zachwycona - Tak, to ja- westchnęła głęboko - Dasz mi swuj autograf? Jestem Ewelin. - Daj mi spokuj! - Ale jeden? - Nie! DAJ MI SPOKUJ!!!- Davina wzieła wazon z kwiatami i żuciła w nią. Zaraz przyszła pielęgniarka i krzyknęła - To że jesteś gwiazdą nie znaczy że możesz wszystko! - Przepraszam. Ewelin została przeniesiona na inny oddział. Davina zobaczyła napis na szybie prawdopodobnie zapisany krwią, brzmiał on... A- Umrzesz B- Ewelin umrze C- Jeszcze sie zobaczymy |
Magi C.
CIEMNA GWIAZDA odc.10 -Za 4 miesiące urodzi pani zdrowego chłopca. -Niech pan już wyjdzie. Do widzenia -Do widzenia Zadzwonił telefon. -Słucham -Tu Alinka. Miałaś zadzwonić -Jednak o mnie myślisz. -Posłuchaj Aneto. Wiem, że chcesz to zrobić, żeby zyskać sławę. Popatrz do tego Głosu Rozrywki. "Daniel Wchishley(czyt.Łiszlej) młody talent" -Alinko, to nie tak -A jak??? -To z dobrego serca -Tak???? Wolę być w gazetecie na ostatniej stronie jako"Alina Nowak ratuje życie sławnej gwieździe niż na pierwszej tłustym drukim"Aneta Thomson przygarnia swą siostrę Alinę" -Alinko... Alinka odłożyła słuchawkę. Aneta wzięła gazetę i zobaczyła, rzeczywiście: Lista gwiazd 1. Daniel Wchishley 2. Aneta Thomson 3. Katarzyna Kowalska *** Minął tydzień. Aneta wzbiła się ponownie na pierwsze miejsce listy zostawiając Daniela poza pierwszą SETKĄ. Aneta właśnie rozmawiała ze swym agentem Johnem Redley-em. -Do widzenia -Do widzenia Właśnie zadzwonił telefon. Aneta odebrała. Żeński głos powiedział: A. Cześć Aneto. To ja Alinka. Podjęłam decyzję. Zgadzam się. B. Cześć Aneto. To ja Alinka. I co? przemyślałaś moje słowa? C. Czy jest mój ukochany Tomuś? |
Magi A
Zong C |
ZONG C ;) :) ;) :) ;) :) ;)
|
CIEMMNA GWIAZDA odc.11
...Czy jest mój ukochany Tomuś? -A kto mówi? -To ja, jego żona. -Żona? -Tak. -To...Tomka nie ma. Czy może pani podać nazwisko i telefon. -Oczywiście. Karolina Thomson, 888-88-88 -Dobrze. Tomek do pani zadzwoni-powiedziała Aneta i odłożyła słuchawkę. *** Minęły 4 miesiące. Aneta właśnie leżała w szpitalu, po urodzeniu dziecka. -Czy może pani zawołać lekarza-spytała siostrę -Oczywiście -Słucham panią, pani Thomson -Ja muszę stąd wyjść panie doktorze. -Ależ pani Thomson... -Żadnych "ale", wychodzę zaraz. -Zaraz??? -Tak. Aneta wróciła do domu. Od razu zadzwoniła do dzielnicy showbiznesu, zeby powiedzieć, ze jutro przyjdzie. -Pani Aneto. Przecież pani napewno jest zmęczona. -Wcale nie. Aneta odłożyła słuchawkę. Wzięła gazetę. Na ostatniej stronie zauważyła napis: "Alina Nowak ratuje życie Danielowi Wchishley-owi" Aneta zadzwoniła do Aliny, która: A. zgodziła się zamieszkać u Thomsonów B. kategorycznie odmówiła C. powiedziała "może" |
Zong fajnie, ja wybieram C
|
Zong B i dodaj że ją opierdzieliła!
|
JA TEZ NAPISZE HISTORIE :
BYLA MALA CHATA NA POLU MIESZKALA TAM MALA RODZINA[SIZE=7][FONT=Optima]NIESTETY NIE WIODLO IM SIE DOBRZE.FACET BYL BEZ PRACY TYLKO PIL I PALIL.SIMKA STARALA SIE O PRACE NIE UDAWALO JEJ SIE.MIELI CORKE STUDENTKE KTORA CHCIALA ICH UTRZYMYWAC ZE STYPENDIUM ALE NIE MIALA PIENIENDZY NA KSIAZKI I BYLY ZLE WARUNKI.A SYNEK BYL NIEMOWLAKIEM I TO BYL PROBLEM BO MATKA NIE MIALA MU DAC CO JESC BO NIE BYLO PIENIENDZY.AZ W KONCU SIMKA POMYSLALA ZE MOZE TRZEBA POSZUKAC INNEGO MEZA.I TAK ZROBILA.ROZWIODLA SIE I WYSZLA ZA BOGATEGO MEZA.WZIELI SYNKA I CORKE BO SIMKA BALA SIE ZE JEJ EX MAZ ZROBI IM COS ZLEGO.POTEM SIMKA ZALATWILA KARIERE AKTORKI A CORKA DOSTALA WYSOKIE STYPENDIUM.MINELO KILKA LAT CORKA WYSZLA ZA MAZ A SYNEK POSZEDL DO SZKOLY.A JEJ BOGATY MAZ POWIEDZIAL DO SIMKI:TWOJ EX MAZ POPELNIL SAMOBUJSTWO.SIMKA ZEMDLALA.POTEM DLUGO ROZMAWIALI I POSTANOWILI POWIEDZIEC O TYM DZIECIA.DZIECI TO ZROZUMIALY A SIMKA SZYKOWALA DO POGRZEBU GOSCI ITP.CDN |
B czy C? Które mam wybrać??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:15. |