TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Co sądzisz o tym forum? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38682)

Damian 12.11.2011 16:37

Odp: Co sądzisz o tym forum ?

Moim zdaniem jest to najlepsze forum o serii The Sims. Najbardziej mi się podoba panująca na forum miła atmosfera ;)

Savigge 12.11.2011 16:46

Cytat:

Napisał Searle (Post 1471033)
Zgadzam się.

Dla tego forum zrezygnowałam z innego, bo jest zdecydowanie fajniejsze :)

chyba wiem o ktore chodzi ;)

Ja też uważam iż jest to bardzo fajne forum, ma niepowtarzalny klimat i stratosferę ;p

Caesum 20.11.2011 17:23

Dużo się zmieniło przez te lata. W sumie prawie wszystko, włącznie z moim nickiem. Wciąż najbardziej boli mnie kompletna śmierć mojego loffcianego działu o The Sims, no ale to było do przewidzenia. : ( Anyway, wprawdzie to zupełnie nie to samo co w 2005 roku(wtedy to się działo, johoho, ewentualnie miałem inne podejście), ale mimo wszystko forum jest sympatyczne i nawet lubię na nim siedzieć. ; p

Liv 20.11.2011 17:59

Modzi też mogą, hm?

Porównując z wcześniejszymi latami, teraz forum jest mega spokojne - a przynajmniej te działy, które ja odwiedzam z własnej chęci (reszta to "obowiązki służbowe").
Trochę z tęsknotą wspominam czasy, kiedy dział z domkami do TS2 pękał w szwach i w ciągu jednego dnia można było zebrać z 10 komentarzy! (dzisiaj jak dojdzie do 10 to jest CUD, a przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie) Miałam ogromne szczęście, że większość moich prac wstawiałam właśnie wtedy ; D No i trochę tęsknię za tamtymi świetnymi pracami i ich autorami ;(
Zastanawiające jest także, że nowe FS, często od początkujących pisarzy amatorów (i najczęściej słabe) na dzień dobry dostają 10 komentarzy. I wszystkie o tym samym ;) Jeśli ktoś zauważył, że "zostawiłam" ten dział - tak, ma rację.
Przykra jest też niemożliwość dokonania jakichś większych zmian na forum - najprawdopodobniej nigdy nie doczekamy się nowych skórek i zegar już zawsze będzie opóźniony :( Eh, ta władza (naj)wyższa...
Aczkolwiek forum nie upadło pod względem userów (ci są nawet grzeczniejsi teraz - nie pamiętam, kiedy ostatnio zbanowałam kogoś za mk :D) i panującej tu atmosfery - pod tym względem chyba do końca świata będzie fajne :D

Chciałam jeszcze wspomnieć, że forumowa gazetka po napływie nowej krwi będzie TAKA fajna :D Wydanie świąteczne zapowiada się tak wyśmienicie, że wszyscy się zdziwcie :D
Czuję, że rymuję! xD

Searle 21.11.2011 10:04

Cytat:

Napisał Liv (Post 1475782)
Zastanawiające jest także, że nowe FS, często od początkujących pisarzy amatorów (i najczęściej słabe) na dzień dobry dostają 10 komentarzy. I wszystkie o tym samym ;)

Nie dało by się wprowadzić jakiś ograniczeń, co do wstawiania FS?
Chodzi mi o to, że często pojawiają się nowi użytkownicy, którzy w ogóle się nie udzielali, a których pierwszym postem jest właśnie wstawienie jakiegoś chłamu (czyt. 5 zdań) jako FS. A potem znika, bo spotkał się z falą krytyki i zaśmieca nam tylko forum.
Niech najpierw user się udziela, a po jakimś czasie będzie mógł wstawić swoją pracę na forum.

Liv 21.11.2011 13:21

Wystarczyłoby w sumie wprowadzić moderację tematów tam i podać użytkownikom do wiadomości, że jest coś takiego. Przeglądnięciem takiego FS mógłby się zająć w sumie każdy moderator ;)

Imo pomysł jest trafiony, przedyskutujemy to :)

Scheiße 21.11.2011 15:36

Właśnie, ciekawe czy jest taka opcja, żeby do jakiegoś działu można by było wejść dopiero po napisaniu np. 15 postów :D

motyka 21.11.2011 16:12

spodziewajcie się wtedy fali spamu na forum

eyvee 24.02.2012 11:54

Re: Co sądzisz o tym forum ?

forum ladne, tylko teraz ostatnio mam z nim problemy bo nie wyswietla mi od dluzszego czasu polskich znakow. Wiecie jak to naprawic? sory, ale nie wiedzialam, gdzie to napisac.

Kenny McCormick 24.02.2012 20:28

Na dole strony wyberasz język, to powinno załatwić sprawę :rolleyes: :

http://img534.imageshack.us/img534/6965/beztytuukwz.png

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:10.