![]() |
Odp: Simy (TS3) by marandile
Abigail jest śliczna, taka naturalna i pełna wdzięku :). A jej usta mnie zachwycają achh :D
Btw, nałożyłaś jej jakąś face mask? Jeśli tak, to byłabym Ci bardzo, bardzo wdzięczna za podanie mi źródła, bo szukam już takiej maski naturalnej 'skóry' od dłuższego czasu... :). |
|
Tosz ona jest piękna.. <3
Usta (<3) Oczy (<3) Nos (<3) Ubiór (<3) Prezentacja (<3) OCENA : 100000/10 |
Zgadzam się z Lupiakiem :D Takimi to bym mógł grać w Ts3 :D
1oo/1o Te usta, te brwi, te oczy :* |
Dziękuję :D
|
Śliczna, do niczego się nie przyczepie..
No może... do jednego - buty. (prawie nie widoczne:]). A z resztą co tam buty, simka świetna..! 10/10 ;) |
Wow, nie no, gratuluję świetnego sima. Nie jestem fanem TS3, bo wszyscy wyglądają tam strasznie tłusto, ale twoja simka jest bardzo ładna! Jak ci się udało zrobić jej twarz tak szczupłą? :O
Ogólnie to najbardziej mi nie pasują jej duże, leniwe oczy, ale z tego co widziałem w grze, to raczej trudno jest coś z tym zrobić, więc wybaczam. Do tego sądzę, że przydałyby się jej jakieś inne brwi. Mimo wszystko są to drobne sprawy, które można zawsze samemu zmienić(no bo chyba można? Nie wiem, jak jest w trójce). Gratuluję świetnej simki, a uwierz mi, że to bardzo dobra ocena, bo jestem ogólnie sceptycznie nastawiony do trójki. :D 10/10 |
Autumn jest ładna. Taka "jesienna", w końcu imię zobowiązuje. :D Na pierwszym zdjęciu dziwnie przechylona jest. Poza tym po prostu przepiękna. Nie można się do niczego przyczepić. :) 10/10
|
Dlaczego kanapa i kwiatek fruwają? :D
No cóż, rzeczywiście buty są niewidoczne, ale to może przez zdjęcie. Ogólnie simka jest naprawdę ładna, ale - tak jak wspomniał Caesum - ma takie... leniwe oczy. Mimo wszystko simka ma swój urok :) |
Autumn jest urocza. Brązowe oczy mnie urzekły. Nie przepadam za ciemną karnacją, ale ta wyjątkowo mi się podoba.
10/10 Mam pytanie: w jaki sposób zrobiłaś takie "czyste" tło? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:57. |