TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

Czyniąca_Hałas 25.03.2011 17:32

Odp: Problemy z misjami

On [klucz] leży za szopą. Jak masz schodki, to odwróć kamerę i on tam będzie.

Immorte 28.04.2011 09:34

Hej wszystkim! :)
Mam problem z misją w Egipcie, muszę się włamać do komputera przywódcy MorcuCorp, więc miałam problemy z przejściem przez trzy poziomy, te kombinacje płytek itp. no ale mi się udało, z pomocą tego forum, dzięki!
Ale! Mimo, że znalazłam komputer przywódcy (tak mi się wydaje) i jest na nim komenda Hackuj, to niestety moja Simka tylko chwilkę coś tam postuka, wyskakuje komunikat, że zarobiła 0 simoleonów (:P) no i tyle, misja mi się nie zalicza, a mogę hackować bez końca. Czytałam tu wcześniej, że komputer powinien mi się podświetlić, jakoś zaznaczyć swoją nadrzędną rolę w tej misji, ale niestety, u mnie się to nie pojawią. I próbowałam zbliżyć się do komputera jak najbardziej i chwilę poczekać, ale to też nie przyniosło skutku. Pomożecie???

Owl Finch 28.04.2011 10:58

A to jest na pewno ten komputer za drzwiami na przeciwko skrzynki, do której wrzuciłaś to co dostałaś?

Immorte 28.04.2011 11:39

Cytat:

Napisał Xou. (Post 1393629)
A to jest na pewno ten komputer za drzwiami na przeciwko skrzynki, do której wrzuciłaś to co dostałaś?

Obok komputera stoją dwie skrzynki, wzięłam sobie stamtąd wszystko, ale misja polegała tylko na zhackowaniu komputera, nic nie musiałam przynosić i wkładać do skrzynki.
Czy jest jakieś inne pomieszczenie, do którego powinnam się dostać? Bo aktualnie jestem w takim,że pod ścianą stoi dużo komputerów, na kolejnej ścianie stoją dwie skrzynki, półka z książkami i ten komputer, który mogę zhackować, a na kolejnej jest kilka półek z książkami :)

Owl Finch 29.04.2011 17:03

Hmmm, nie do końca pamiętam jak to jest z tymi pomieszczeniami, ale to dziwne, że nie miałaś żadnej paczki, żeby wrzucić do pudełka... W każdym razie komputer do hackowania jest w małym pomieszczeniu, za salą gdzie są skrzynki i dużo komputerów.

Chocolate 27.06.2011 17:24

Chcę pomóc wszystkim którzy mają znaleźć czerwone pluskwiaki i inne chrząszcze. Miałam taki sam problem! Na mapie są, a na ziemie nie. Gdzie ich szukać? Ja zawsze stosuję taką metodę:
1. Klikam na najbliższy obrazek żuka.
2. Oddalam odrobinę.
3. Przyspieszam do 3 (możecie sobie darować)
4. Czekam
5. Najczęściej po chwili pojawiają się żuki.

I już.

eweka11676 24.07.2011 23:49

Witam :). Przeszukałam cały temat i nie znalazłam odpowiedzi, robię misję w Egipcie o nazwie Drugi Relikt :), jestem obecnie w piramidzie z tą wodą (nie pamiętam nazwy) i nie umiem znaleźć kluczu do serca wodnej świątyni (druga części piramidy) :(.Proszę o pomoc

jaja 25.07.2011 11:41

Poszukajcie poradnika do gry w necie, wszystkie misje są tam krok po kroku opisane. Nie pamiętam co prawda z jakiej stronki ściągnęłam, ale na pewno na gry-online.pl jest dostępny (płatny). W ogóle polecam poradniki, lepiej samemu poszukać a nie czekać aż ktoś odpisze;)

A jeśli ktoś nie chce płacić za poradnik w pdf, może sobie wydrukować (choć to pewnie wyjdzie drożej:P), oto link:

http://issuu.com/superthesims/docs/ts3.ep1.guide

eweka11676 25.07.2011 12:45

i jaka to jest gra z poradnikiem właśnie żadna i szybko się nudzi i jeszcze mam płacić za to bo nie umiem znaleźć 1 klucza :D, dzięki

jaja 25.07.2011 17:01

A kto Ci każe przeczytac poradnik od deski do deski?? sprawdź to czego nie wiesz...:P:P
jeśli jeszcze ktoś ma problem mogę przesłać ewentualnie na maila ten poradnik, możecie wyslac adres na moje pw, nie ma problemu;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:18.