![]() |
Odp: Problemy z misjami
On [klucz] leży za szopą. Jak masz schodki, to odwróć kamerę i on tam będzie.
|
Hej wszystkim! :)
Mam problem z misją w Egipcie, muszę się włamać do komputera przywódcy MorcuCorp, więc miałam problemy z przejściem przez trzy poziomy, te kombinacje płytek itp. no ale mi się udało, z pomocą tego forum, dzięki! Ale! Mimo, że znalazłam komputer przywódcy (tak mi się wydaje) i jest na nim komenda Hackuj, to niestety moja Simka tylko chwilkę coś tam postuka, wyskakuje komunikat, że zarobiła 0 simoleonów (:P) no i tyle, misja mi się nie zalicza, a mogę hackować bez końca. Czytałam tu wcześniej, że komputer powinien mi się podświetlić, jakoś zaznaczyć swoją nadrzędną rolę w tej misji, ale niestety, u mnie się to nie pojawią. I próbowałam zbliżyć się do komputera jak najbardziej i chwilę poczekać, ale to też nie przyniosło skutku. Pomożecie??? |
A to jest na pewno ten komputer za drzwiami na przeciwko skrzynki, do której wrzuciłaś to co dostałaś?
|
Cytat:
Czy jest jakieś inne pomieszczenie, do którego powinnam się dostać? Bo aktualnie jestem w takim,że pod ścianą stoi dużo komputerów, na kolejnej ścianie stoją dwie skrzynki, półka z książkami i ten komputer, który mogę zhackować, a na kolejnej jest kilka półek z książkami :) |
Hmmm, nie do końca pamiętam jak to jest z tymi pomieszczeniami, ale to dziwne, że nie miałaś żadnej paczki, żeby wrzucić do pudełka... W każdym razie komputer do hackowania jest w małym pomieszczeniu, za salą gdzie są skrzynki i dużo komputerów.
|
Chcę pomóc wszystkim którzy mają znaleźć czerwone pluskwiaki i inne chrząszcze. Miałam taki sam problem! Na mapie są, a na ziemie nie. Gdzie ich szukać? Ja zawsze stosuję taką metodę:
1. Klikam na najbliższy obrazek żuka. 2. Oddalam odrobinę. 3. Przyspieszam do 3 (możecie sobie darować) 4. Czekam 5. Najczęściej po chwili pojawiają się żuki. I już. |
Witam :). Przeszukałam cały temat i nie znalazłam odpowiedzi, robię misję w Egipcie o nazwie Drugi Relikt :), jestem obecnie w piramidzie z tą wodą (nie pamiętam nazwy) i nie umiem znaleźć kluczu do serca wodnej świątyni (druga części piramidy) :(.Proszę o pomoc
|
Poszukajcie poradnika do gry w necie, wszystkie misje są tam krok po kroku opisane. Nie pamiętam co prawda z jakiej stronki ściągnęłam, ale na pewno na gry-online.pl jest dostępny (płatny). W ogóle polecam poradniki, lepiej samemu poszukać a nie czekać aż ktoś odpisze;)
A jeśli ktoś nie chce płacić za poradnik w pdf, może sobie wydrukować (choć to pewnie wyjdzie drożej:P), oto link: http://issuu.com/superthesims/docs/ts3.ep1.guide |
i jaka to jest gra z poradnikiem właśnie żadna i szybko się nudzi i jeszcze mam płacić za to bo nie umiem znaleźć 1 klucza :D, dzięki
|
A kto Ci każe przeczytac poradnik od deski do deski?? sprawdź to czego nie wiesz...:P:P
jeśli jeszcze ktoś ma problem mogę przesłać ewentualnie na maila ten poradnik, możecie wyslac adres na moje pw, nie ma problemu;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:18. |