![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Wynalazczość i rzeźbiarstwo. Tego pierwszego możesz się uczyć z książki i w praktyce a tego drugiego tylko w praktyce :)
|
Na pewno doszła umiejętność Wynalazczość, widziałam książkę w księgarni. Nie wiem, co jeszcze. Pewnie Rzeźbiarstwo, tak na chłopski rozum.
EDIT: Minęłam się z Lady88 :) |
Karierę mam od wczoraj, ale dopiero dziś mogłam w nią trochę pograć i muszę stwierdzić, że jest wiele ciekawych rzeczy. Muszę przetestować wszystkie zawody (póki co wiem, jak wygląda kariera stylisty, projektanta i pogromcy), więc to trochę potrwa i mam nadzieję, że szybko mi się nie znudzi, tak jak WP.
Zawiodło mnie trochę pranie, bo myślałam, że jak te ubrania będą się zmieniać, a sim wyrzuca brudy do kosza i dalej chodzi w tym samym ubraniu. |
Acha, dzięki :) Czyli jest o jedna umiejętność mniej niż w WP. Szkoda - myślałam, że dojdzie ich troszkę więcej, np. jakieś szukanie śladów dla detektywa albo coś typu "wyczuwania potrzeb klienta", potrzebne u architekta i stylisty. A tak właściwie to ten drugi od tak sobie może zmieniać swoich klientów, czy oni mu mówią, jak chcą wyglądać?
|
Moja simka właśnie przed chwilą stworzyła "Higienator Podłogowy" tylko nie wiem co on daje :<
Postawiłam go na ziemi i nic ehh... |
Podobno jak sim na nim stanie to dostanie jakiś "świeży" nastrójnik.
EDIT: Mam już tu 16 postów i przeczytałam każdą stronę :D |
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56004 tu możecie zobaczyć zdjęcia z karier detektywa i strażaka :)
|
Tutaj macie [ostatni :D] screen jakich kilka rzeczy wynalazła moja simka:
http://img210.imageshack.us/img210/9...eenshot79q.jpg Aha i sorry za offtop ale moim zdaniem ten temat nie powinien być w śmiesznych screenach.... |
Ej, znacie jakieś dobre recenzje tego dodatku? Bo jakoś mało (mniej niż wczoraj czy 1) piszecie i mi się nudzi. A jak znajdę w googlach jakąś recenzję to zwykle jest przepisana z Wiki. Na szczęście kilka dobrych już znalazłam i przeczytałam.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:14. |