![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Cytat:
|
Hmm... Dziwne. Ja zawsze miałam sprzątanie domu zaczynane od prania. No nic to. Dzięki za odpowiedź. Zaczynam myśleć, że gra działa każdemu graczowi inaczej... ;)
|
Taaak... Tu było pytanie ale już znalazłam na nie odpowiedź :)
|
heja,
jak się ładuje rodzina to wyświetlają się podpowiedzi do gry, jedna z nich brzmiała następująco: można przenosić i dodawać nowe parcele, czy to chodzi o tę cudowną opcję dodawania pustych parcel jak w 2 ? :( jeżeli tak to macie pomysł jak to dodać nową? bo szperałam w edytuj miasto i nic nie znalazłam :( buzia ! |
Są te opcje w edycji miasta. Nie powiem Ci w tej chwili w którym konkretnie miejscu, tak na dole po lewo.
|
to było jakoś tam, gdzie dodajesz dekoracje, jakieś słupy itp. do miasta . chyba ... :p . zobacz gdzieś tam :)
|
Nom, gdzieś tam. Nawet dodawałam wczoraj pustą działkę w Bridgeport. Potrzebowałam kawałka ziemi 20x30 pod moją siłownię, którą niedawno zbudowałam.
|
Nie wiem czy to pytanie już było,jeśli tak,to przepraszam ;)
Założyłam zespół (2 osobowy,a mój Sim ma na maksa rozwiniętą Gitarę i Perkusję,3 poziom Fortepianu i 6 Kontrabasu),zarejestrowałam go,jestem już na 3 poziomie 'kariery',a nie dostałam jeszcze żadnej propozycji koncertu! Wie ktoś może,co z tym fantem zrobić,albo jak samemu 'wymusić' takowy koncert? |
Ja miałam bardzo długo zespół 4-osobowy i nie miałam ani jednego zlecenia. W końcu zrezygnowałam, bo moje Simy nic nie zarabiały jako zespół. Jak mieli grać w parkach za napiwki, to wolałam im załatwić normalną pracę.
|
z tymi zespołami to właśnie jakaś maskara jest ... miałam tylko 1 zlecenie przez długi czas trwania zespołu ...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:06. |