![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
feministh41, a wystarczyło poszukać parę stron wcześniej:
http://www.forum.thesims.pl/showpost...&postcount=498 |
Cytat:
1 - Kram Wiejski to już było wyżej 2,3 i 4 - spacery i łowy w lesie + jeśli sim ma cechę poszukiwacza przygód wyrusz na przygodę w lesie. O zbroi anielskiej: obrona: 9 ciężar: 1 Według legendy św. Jakub ją nosił i przez dwadzieścia lat nie przegrał w niej ani jednej walki. Nastrójnik: siła Jakuba - czas trwania: dopóki nosisz zbroję, bonus: +20. :)Powodzenia:) |
Cytat:
Nom bylem w lesie i szukałęm z 2h i nic... tylko kamienie many itp. Tak jak Searle napisała żebym wymieniał kawałki mięsa jednorożca 5x za kawałek ;] Jak dostane mięso?;p Gdzie znajde tego kupca gdzie wymieniam mięso :) Mam misje "Czas Wolny" Searle można prosić o odpowiedz?:d i każdego kto wie... |
Jak bardzo Tobie zależy to możesz się pobawić handlując z krajami (za pomocą statku). By uzyskać w końcu ten Tajemniczy Fragment Metalu będziesz musiał się natrudzić:
za 2 x Fosfor otrzymasz Magiczny Proszek w Kupczycach za 4 x Magiczny Proszek otrzymasz Tajemniczą Część Maszyny w Mechanowie za 3 x Tajemniczej Części Maszyny otrzymasz Mięso Jednorożca w Skromborgu za 5 x Mięso Jednorożca otrzymasz Tajemniczy Fragment Metalu w Gastrawinie |
Powiedzcie mi moi drodzy jak to jest:
ukończyłam pierwszą ambicje: Nowe poczatki odblokowało to dwie nowe, ale tam jest takie same królestwo znów do budowy... i pykacie od nowa wszystkie te same misje?? nie powiem, ze mnie to troszke zdemotywowało znów rycerz, potem kowal, zielarka itd... ? |
taaaa... mogli dac chociaz inną mapke
|
Cytat:
|
Bardzo możliwe... Ja też miałam z tą misją problem, ale jakoś po jakimś czasie klikania, chodzenia po plaży i łowienia ryb mi zaliczyło ;P
|
Misja "Śmierć Awatar"
Jak mam komuś kto jest na placu ćwiczeń dać napitek? To przyjaciel w związkach a w EQ mam dzban z napitkiem |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:09. |