![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
hej mam pytanie czy wie ktos moze jak dojechac do miasta w the sims 2 pets na konsolo PSP
|
Cytat:
Zależy jakiej "firmy" chcesz tego moda, NRaas Story Progression od Twallana, jest zaktualizowany pod Zwierzaki. Korzystam i nie narzekam. Co prawda mod jest po angielsku i ma mnóstwo opcji, ale jak się go "obcyka" to jest naprawdę świetny. Należy pozostawić włączony postęp historii EA w opcjach, a mod sam przejmie kontrolę nad grą. Jednak należy wejść w "General Options" i w rubryce "Story Progression" dać na "true", bo ostatnio domyślnie jest "false" (wyłączony). Można to zrobić klikając na Sima\komputer\Ratusz i wybierając: NRaas\Story Progression\General Options... Zauważyłam, że wyszła wersja 72 moda NRaas Master Controller i nowy moduł cheatowy. Dobrze, może Twallan poprawił niedociągnięcia. W ogóle to warto śledzić stronę NRaas Industries. Cytat:
ginsei, mam dodatkową Simkę, ubraną w uniform służącej, jest w pełni sterowalna i nie jest wynajętą pokojówką, ani lokajem ;) Ubranie i fryzurę służącej można zdobyć wpisując kod UnlockOutfits on, przed wejściem do Tworzenia Sima. |
A czy jest już zaktualizowany mod na wyłączenie wspomnień?
|
Ja mam ten mod na Zwierzakach i nie pojawiają się nowe wspomnienia, więc tak, jest, działa, gra i buczy ;)
Dzięki Anie - tak właśnie podejrzewałam :) |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Helena, dostęp m.in. do mts może blokować Ci antywirus, mam tak samo na lapie odkąd mojego antywira zakutalizowali. Jeśli trochę pokombinujesz możesz odblokować.
Mam pytanie o ciążę konia; po ilu bara bara pojawiał się Wam źrebaczek? podejrzewam ze to powinno wyglądać jak u simów: no wiecie, jak będzie bachorek, słychać muzyczkę po :P a u mnie nic, już kilka dni męczę te bidne konie ;) no i specjalnie zaadoptowałam jednorożca, a tu tyłek.. |
Mi zawsze za 1 strzałem :biggrin:
|
Woohooer od NRaas'a ma opcję ustalania szansy na zapłodnienie. Moje Simy i ich zwierzaki, zapładniają za pierwszym razem :P
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:49. |