![]() |
Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3
O jaa... Lachona ze studni jest cuuudna. :O Gdybym ja miała taką studnie i wyskakiwałyby mi takie osobniki
hah, niebo. Ja teraz chcę April i jej przeźroczystego przyjaciela. Sama lubiłam grać w trójce duchami. April jak dorośnie ma wyjść za tego pana i mieć z nim dzieci - duchy. Inaczej sie pogniewamy. :/ |
Jak zrobiłaś, że widać księżyc? Ostatnio jak grałam to próbowałam tak pochylić kamerę, ale się nie udało :(
Nie mogę się doczekać dorosłego Olivera i April! |
U mnie księżyc widać z balkonu w Bridgeport. W MF nie widziałam go ani razu, niezależnie od fazy księżyca...
Podoba mi się szczeniaczek, ciekawa go jestem, gdy podrośnie :) |
Cytat:
czemu nie wprowadzisz ich do gotowca?/ doczekalam sie nowego odcinka<3 Sliczni simowie, jaka grafika...kurde.... |
Cytat:
|
ahh, jakinietryb ze mnie o_O
no wlasnie wiem. Niedawno gralam i zaczelem budowac domek dla Kairu, jak bedzie dorosly to sie tam przeprowadzi ^^ |
Nie mogłam się już doczekać kolejnego odcinka, cieszę się że w końcu Vanessa postanowiła powiększyć rodzine, ponieważ najbardziej ją lubię z dzieci Mary Lou, czekam na c.d., ale również intersesuje mnie co dalej z Tonym i Kisem ;)
|
Cóż za rodzinka :D super to wszystko się ułożyło, a drzewo genealogiczne do pozazdroszczenia! ;) Trzymaj tak dalej Eyvee!
|
Ok, powiem szczerze - mam 0 weny do grania w simsy, moze sie starzeje, moze nudzi mnie juz rodzinka, moze potrzebuje czegos "swiezego" by zaczac grac....nie wiem. Praca nie dobija, mam troche problemow w zyciu, remont mieszkania, ktory nie pozwala mi korzystac z komputera, bo mam pusty pokoj. Troche potrwa zanim zaczne grac, jesli w ogole bede grac, bo ja narazie....nie mam ochoty i nie ciagnie mnie. Nowy dodatek zamiast mnie zachecic do gry, to mnie po prostu zniechecil....a czekanie na cztery pory roku tez nie ma sensu. Probowalam zrobic nowa rodzine, ale normalnie nie potrafie...nie wiem kiedy wstawie kolejny odcinek. Nie mam tez pojecia czy dalej grac Draculami
|
Dobra przeżyjemy, mnie to szczerze ta rodzinka też zaczęła nudzić, po prostu za dużo, nie żebym jej nie lubiła, po prostu za dużo.
Ale wena ci na pewno wróci...babciu :P. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:41. |