TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   <3 Rodzinki Eyvee <3 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63524)

Chewbacca 25.09.2012 20:12

Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3

O jaa... Lachona ze studni jest cuuudna. :O Gdybym ja miała taką studnie i wyskakiwałyby mi takie osobniki hah, niebo. Ja teraz chcę April i jej przeźroczystego przyjaciela. Sama lubiłam grać w trójce duchami. April jak dorośnie ma wyjść za tego pana i mieć z nim dzieci - duchy. Inaczej sie pogniewamy. :/

Simbelmyne 25.09.2012 20:20

Jak zrobiłaś, że widać księżyc? Ostatnio jak grałam to próbowałam tak pochylić kamerę, ale się nie udało :(
Nie mogę się doczekać dorosłego Olivera i April!

nmin 25.09.2012 20:53

U mnie księżyc widać z balkonu w Bridgeport. W MF nie widziałam go ani razu, niezależnie od fazy księżyca...

Podoba mi się szczeniaczek, ciekawa go jestem, gdy podrośnie :)

easey 26.09.2012 15:18

Cytat:

Napisał eyvee (Post 1583941)
moze ze stresu jej wypadly hahahah xD

Kurde jak ja nie lubie robic domkow :O wolalabym gotowca dla Rossie i Lokiego ^^

omg xDDDD

czemu nie wprowadzisz ich do gotowca?/
doczekalam sie nowego odcinka<3 Sliczni simowie, jaka grafika...kurde....

eyvee 26.09.2012 15:23

Cytat:

Napisał easey (Post 1584288)
omg xDDDD

czemu nie wprowadzisz ich do gotowca?/
doczekalam sie nowego odcinka<3 Sliczni simowie, jaka grafika...kurde....

dzieki ;d znaczy sie mam gotowca z zewnatrz, tylko musze umeblowac domek wedlug siebie :P a to troche zajmuje...hehe.

easey 26.09.2012 15:39

ahh, jakinietryb ze mnie o_O

no wlasnie wiem. Niedawno gralam i zaczelem budowac domek dla Kairu, jak bedzie dorosly to sie tam przeprowadzi ^^

EFF 26.09.2012 19:06

Nie mogłam się już doczekać kolejnego odcinka, cieszę się że w końcu Vanessa postanowiła powiększyć rodzine, ponieważ najbardziej ją lubię z dzieci Mary Lou, czekam na c.d., ale również intersesuje mnie co dalej z Tonym i Kisem ;)

Mikoto 29.09.2012 11:41

Cóż za rodzinka :D super to wszystko się ułożyło, a drzewo genealogiczne do pozazdroszczenia! ;) Trzymaj tak dalej Eyvee!

eyvee 02.10.2012 10:58

Ok, powiem szczerze - mam 0 weny do grania w simsy, moze sie starzeje, moze nudzi mnie juz rodzinka, moze potrzebuje czegos "swiezego" by zaczac grac....nie wiem. Praca nie dobija, mam troche problemow w zyciu, remont mieszkania, ktory nie pozwala mi korzystac z komputera, bo mam pusty pokoj. Troche potrwa zanim zaczne grac, jesli w ogole bede grac, bo ja narazie....nie mam ochoty i nie ciagnie mnie. Nowy dodatek zamiast mnie zachecic do gry, to mnie po prostu zniechecil....a czekanie na cztery pory roku tez nie ma sensu. Probowalam zrobic nowa rodzine, ale normalnie nie potrafie...nie wiem kiedy wstawie kolejny odcinek. Nie mam tez pojecia czy dalej grac Draculami czy moze pograc nowymi simami. Widze zreszta, ze temat OJSG powoli wymiera i traci zainteresowanie. Jak narazie sie zastanawiam sie czy grac dalej, czy zrobic przerwe...po prostu nie mam "zapedu" do gry :(, dlatego tez nie wiem kiedy wstawie kolejne foty.

Katherine 02.10.2012 12:42

Dobra przeżyjemy, mnie to szczerze ta rodzinka też zaczęła nudzić, po prostu za dużo, nie żebym jej nie lubiła, po prostu za dużo.

Ale wena ci na pewno wróci...babciu :P.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:41.