![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
CAS nadal mi się nie do końca podoba, ale widzę tam, że można ustawić styl chodzenia sima... To może być ciekawe. :3
Fajnie by było, gdyby rzeczywiście zrobili tramwaje :D No i poza tym to najbardziej cieszę się, że filmy w telewizorze będą nagrywane w dwójce! :) |
A ja właśnie bym chciał, żeby programy w TV były robione w TS4 : P W TS2 i TS3 były dwójkowe, nie pasuje mi to :P
A co do tramwajów - skoro je pokazali to myślę, że nie będzie to tylko ozdoba, chociaż... tylko jeśli faktycznie się pojawią to niech zmienią kolor, bo te jakieś sraczkowate ze screena są brzydkie. |
No to zróbmy ogółem kreskóffkofą grafikę z kolorofymi simami wystylizowanymi na maxa oraz bogatymi domami. Gra moim zdaniem ma być realistyczna.
|
Wniosek z tego taki, że nawet oni wiedzą, że TS2 była najlepsza :D
Taka kolorystyka tramwajów mogłaby się pojawić w polskiej wersji gry :D Ale nie no, mówili, że będą pociągi, wiec w sumie mogli się rąbnąć i chodziło o tramwaje :D Cytat:
Ja od tej gry oczekuję minimum estetyki i prawdziwego zaangażowania twórców w to, co robią - mam tu też na myśli słuchania i w miarę możliwości wprowadzenia do gry tego, czego gracze oczekują, np. CASTa. |
@upup - Jakby nie patrzeć to ta grafika właśnie tak wygląda...
|
Oglądałam wczoraj parę gameplay'ów z The sims 1. Ot tak mnie naszło i mam dziwne wrażenie, że grafika mebli z TS1 jest mocno zbliżona do TS4..
|
up@ Ja ogólnie mam wrażenie, że cała grafika jest zbliżona do TS1, szczególnie same simy... Chyba (jeśli kupię czwórkę) bliżej się zaprzyjaźnię z CCami (czy jak to się odmienia) :P
|
A moim zdaniem to the sims 1 i the sims 2 razem wzięte :P
|
Nie wiecie co gadacie : P Jak można mówić, że grafika w TS4 jest zbliżona do tej z TS1 skoro to dwa całkiem inne style :P
Damian ale jakby simy były realne to byłyby zbyt smutne :P Nie jestem pewien czy wygodnie grałoby się takimi mocno nas przypominającymi ludzikami... nawet jakby miały grafikę z Mass Effect, tam jest w miarę realna, ale przytłaczające to, nie nadaje siędo takiej gry chyba :P |
moim zdaniem włosy są graficznie gorsze niż dwójkowe, ba, są ledwo lepsze od jedynkowych :|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:45. |