TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Diana 27.08.2013 09:45

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

CAS nadal mi się nie do końca podoba, ale widzę tam, że można ustawić styl chodzenia sima... To może być ciekawe. :3
Fajnie by było, gdyby rzeczywiście zrobili tramwaje :D
No i poza tym to najbardziej cieszę się, że filmy w telewizorze będą nagrywane w dwójce! :)

Levkoni 27.08.2013 09:48

A ja właśnie bym chciał, żeby programy w TV były robione w TS4 : P W TS2 i TS3 były dwójkowe, nie pasuje mi to :P

A co do tramwajów - skoro je pokazali to myślę, że nie będzie to tylko ozdoba, chociaż... tylko jeśli faktycznie się pojawią to niech zmienią kolor, bo te jakieś sraczkowate ze screena są brzydkie.

Damian 27.08.2013 09:59

No to zróbmy ogółem kreskóffkofą grafikę z kolorofymi simami wystylizowanymi na maxa oraz bogatymi domami. Gra moim zdaniem ma być realistyczna.

Liv 27.08.2013 10:15

Wniosek z tego taki, że nawet oni wiedzą, że TS2 była najlepsza :D
Taka kolorystyka tramwajów mogłaby się pojawić w polskiej wersji gry :D
Ale nie no, mówili, że będą pociągi, wiec w sumie mogli się rąbnąć i chodziło o tramwaje :D
Cytat:

No to zróbmy ogółem kreskóffkofą grafikę z kolorofymi simami wystylizowanymi na maxa oraz bogatymi domami. Gra moim zdaniem ma być realistyczna.
Zawsze jeszcze możemy się ratować dodatkami z neta ;)
Ja od tej gry oczekuję minimum estetyki i prawdziwego zaangażowania twórców w to, co robią - mam tu też na myśli słuchania i w miarę możliwości wprowadzenia do gry tego, czego gracze oczekują, np. CASTa.

Shiver 27.08.2013 10:15

@upup - Jakby nie patrzeć to ta grafika właśnie tak wygląda...

Pinezka 27.08.2013 10:47

Oglądałam wczoraj parę gameplay'ów z The sims 1. Ot tak mnie naszło i mam dziwne wrażenie, że grafika mebli z TS1 jest mocno zbliżona do TS4..

Hebe 27.08.2013 11:46

up@ Ja ogólnie mam wrażenie, że cała grafika jest zbliżona do TS1, szczególnie same simy... Chyba (jeśli kupię czwórkę) bliżej się zaprzyjaźnię z CCami (czy jak to się odmienia) :P

Troya 27.08.2013 11:59

A moim zdaniem to the sims 1 i the sims 2 razem wzięte :P

Levkoni 27.08.2013 12:41

Nie wiecie co gadacie : P Jak można mówić, że grafika w TS4 jest zbliżona do tej z TS1 skoro to dwa całkiem inne style :P

Damian ale jakby simy były realne to byłyby zbyt smutne :P Nie jestem pewien czy wygodnie grałoby się takimi mocno nas przypominającymi ludzikami... nawet jakby miały grafikę z Mass Effect, tam jest w miarę realna, ale przytłaczające to, nie nadaje siędo takiej gry chyba :P

marandile 27.08.2013 14:29

moim zdaniem włosy są graficznie gorsze niż dwójkowe, ba, są ledwo lepsze od jedynkowych :|

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:45.