TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Cytryśnia 01.08.2013 16:35

Odp: Forumowa Mafia

- przepraszam, kim ty jesteś?
w tym momencie chciałam udać, że jestem z kimś umówiona i musze wyjść, ale uczucie głodu było silniejsze

Fallen 01.08.2013 16:37

Ponownie zrobiłam się strasznie głodna, więc postanowiłam pójść coś przekąsić. W stołówce zauważyłam ludzi, niektórych udało mi się wcześniej poznać. Usiadłam w kącie.

Alcioo :33 01.08.2013 16:37

-Maqryll?- powtórzyłem, chciałem powiedzieć jej to co Qwert'emu, ale już nie miałem siły w gardle, czekałem, aż on, albo Resteless poinformowana przez Dianę wyjaśni jej całą sytuację. Szkoda.- A Ty? widzę, ze jesteś głodna, może podać Ci do picia Ice Tea?
-Fallen! Chodź tutaj- uśmiechnąłem się do niej- Pamiętasz jak rozmawialiśmy wcześniej? Pamiętasz mnie? Pamiętasz jak Ci wyjaśniałem wszystko? Dzisiejszy pogrzeb o 15 Meryam?

Malfurion 01.08.2013 16:39

Don wzial gleboki oddech. Musial sie uspokoic. Wiedzial, ze jak zobaczy Maqrylla, to roznie moze sie stac. Chcial opanowac swoje emocje.

- Wdech i wydech. Spokojnie. - powtarzal

Chlopak wyciszyl sie i wsluchal w dzwiek oceanu, ktory powoli go uspokajal. Zamknal oczy i w bezruchu stal przez dluzsza chwile.

Cytryśnia 01.08.2013 16:42

jestem w potrzasku. ten facet jest.... Dziwny?

- Przepraszam. Nie mam czasu, wpadłam tu tylko na chwilę, musze isć, cześć!

a tak w ogóle to skąd wiedział, że jestem głodna?!

Wyszłam. Dokąd teraz? Wygląda na to, że nic nie zjem. Może jeszcze w domu mam coś z ziemi? Nie sądzę...

Alcioo :33 01.08.2013 16:44

Odeszła, smutno mi.. Coraz mniej ludzi mnie tu lubi, mówiłem Dianie, zeby tu nie przychodzić- pomyslałem i cały czas czekałem na odpowiedź Fallen

Fallen 01.08.2013 16:46

Podeszłam do Maqrylla i uśmiechnęłam się.
- Pamiętam, ale nie wiem, co mam o tym myśleć... Nie wiem, komu zaufać. Boję się, że to ja będę następna...

Alcioo :33 01.08.2013 16:47

-Fallen, słuchaj. Ruda wczoraj, pamiętasz? Zobaczyła chrupka, który powiedział jej o Wraith krążącym na wyspie, czyli mnie, wtedy jeszcze "musiałem nim być" dzisiaj uciekłem, ale ona to zlekcewarzyła, po czym została zaatakowana przez Wraith, zeby dać ludziom znak, żeby nie drwili z nich, proszę Cię, nie odsuń się ode mnie. W sumie to została mi tylko Diana, mam z nią dobre kontakty, nikt więcej- łza popłynęła mi po policzku, a uśmiech spadł mi z twarzy.

Libby 01.08.2013 16:53

Libby Dex - dowódca ekspedycji na Atlantydę - wezwała wszystkich przez system powiadamiania, by zebrali się w pomieszczeniu Wrót.
- Jak wszyscy wiecie... - stanęła u szczytu schodów z antresoli. - Ktoś zamordował naszą współtowarzyszkę. Wśród nas jest zdrajca. Musimy się zjednoczyć i odkryć, kto nim jest. Liczę na Waszą pomoc... Czy ktoś ma jakieś podejrzenia? - spojrzała na zebranych. - Po naradzie dr Beckett wstrzyknie wam gen Pradawnych, dzięki któremu będziecie mogli posługiwać się ich technologią.

Przypominam, że do 20 czekam na głosy, kto jest mafiosem. Zacznijcie debatować i współpracować!

Fallen 01.08.2013 16:59

- No właśnie tego się obawiam, że nie posłucham Ciebie i będę następna... Ale nie potrafię tutaj nikomu zaufać. Wydaje mi się, że chyba mogę Ci wierzyć... - uśmiechnęłam się lekko.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:20.