|  | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II tak, powie. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II No to czekam z zapartym tchem na wynik. Boje się że się pomylimy ale fajnie jakbyśmy trafili. Na godzinje wychowawczej w moim ogólniaku w to gramy xd | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Tak, jeśli ktoś jest w mafii, to powie, natomiast nie mówi, jeśli pełni jakąś inną funkcję typu Cattani, lekarz, czy mieszkaniec ;) EDIT: O, Morgana mnie wyprzedziła :P | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Ogarnęłam temat i nie jestem do końca przekonana, ale oddaję głos na PP. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Ej, czyli jak zagłosowałam na Björk, to jestem w mafii? :D Nie no, zgadzam się na to, żeby PP odszedł. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Cytat: 
 Myślę, że mafia raczej nie głosuje tak samo, właśnie żeby nie wpaść. Chociaż w sumie to może być różnie. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II ogarnelam temat do konca i wysylam glos na pantere, choc nie do konca przekonana :/ cos czuje, ze ani on, ani bjork nie sa w mafii. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Dobra, w takim razie oddaję głos na Pinkiego :3 Ciekawe kogo dzisiaj załatwi mafia... | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Cytat: 
 No ale niech już będzie, oni są mi na razie najbardziej podejrzani. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Typuje Bjork, ale jak wcześniej pisałem podejrzewam Alexandrę ;) | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:33. |