![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Dobra. Jedyne co mnie zastanawia to kto dziś zginie. Na razie ciosy mafii były neutralne. Bjork zginęła, wtedy można było się zorientować, że Cherry też zginie (to była tylko kwestia czasu). Może dziś cios będzie równie neutralny? Albo bardzo mocny i niespodziewany. Myślę jednak, że mafia na razie zachowa dystans. Przecież poprzednie dwa zabójstwa z ich strony były takie... nie dawały żadnych poszlak.
|
Jestem prawie pewna, że dzisiaj zginie Rainbow, o ile nie jest w mafii, ale jesli jest to zginie albo Ciastek albo wieloryb, ewentualnie Chwalisława albo Juliet.
|
O cholera :O
A mnie się wydaje, że zginie ktoś niezaangażowany, mistyczna :| |
Pewnie mafia będzie eliminować osoby, które nie biorą udziału, albo nie kłóciły się z nikim i miały słaby wpływ na rozgrywkę.
Ewentualnie mafia eliminuje losowe osoby a my rzucamy oskarżeniami. |
Ok. Ale, niektóre osoby (w tym ja) wielce się rozpisują jaki to Pink nie jest, czy jest podejrzany. Dobra, koleś zachowuje się dziwnie i to widać było od razu. Raz jest wielce przywódczy i zachowuje się całkowicie tak jakby chciał nam tylko pomóc, a raz jakby chciał dla nas jak najgorzej. Skoro wymyśla te wszystkie tezy jak mafia działa (możliwe, że robi to pod "przykrywką") to na pewno miałby tak "ogarnięty" mózg, żeby wcześniej wymyślić co robić w sytuacji oskarżeń, czyli po prostu jak wybrnąć.
|
Nadal podejrzewam Juliet. Jeżeli jutro będzie głosowanie to zagłosuję na pewno na nią...
|
A może Pink zachowuje się tak, bo jest Cattanim?
|
Cytat:
Jak wiesz też zacząłem (zresztą przez ciebie) się nad tym zastanawiać. Faktycznie dobry trop. Właśnie, kto jest Cattanim xD Musimy to uzgodnić. Zapewne jeśli dowiemy się w temacie i będziemy o tym rozmawiać. To mafia szybko zabije osoby, które potencjalnie są Cattanim. Więc myślę, że złym pomysłem jest rozmawianie o tym. Z drugiej zaś strony, to my między sobą możemy osobę pomagającą mieszkańcom przypadkowo zabić. Osobiście cały czas rozgadywałem się, że wieloryb jest w mafii, ale może to ona jest Cattanim. Przecież kryje się i nie napisała ani jednego posta, a między czasie obserwuje temat. Typowy cattani.... |
Wait, wait, wait!
Why 13. Everlasting - Everlasting? Jesteś zawiedziony, że jesteś mieszkańcem i chcesz się wyeliminowac? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:23. |