![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
Muisz zatrudnić sprzedwacę, to logiczne, że ktoś musi ich nakłaniac do kupna =]
|
Cytat:
|
No to zatrudnij tego sprzedawce, to logiczne...
Powinno pomóc! :) |
Najlepiej zatrudnij pracownika, który będzie miął złota rangę sprzedawcy i przydziel mu sprzedawanie towarów. On szybko będzie namawiał klientów do zakupu i w bardzo szybkim tempie będziesz zdobywać gwiazdki :)
|
Cytat:
|
Mam pytanie do tego dodatku - raz widziałem że w pasku pragnień mojego sima było pragnienie - toaletka do makijażu tą rzecz chce kupić.
Szukałem w trybie kupowania lecz nie mogłem znaleźć :/ Poda mi ktoś w jakim katalogu się to znajduje? ------------------------------------------------------------------------------------ WIDZEW RTS! |
Stoły > inne - chyba, bo 100% pewności nie mam. Równie dobrze mogą być w krzesła > inne.
|
Bjork ma racje klikasz folder Stoły > inne > i są trzy toaletki (przynajmniej ja tak mam bo mam wszystkie dodatki) :):)
|
dzienks bardzo :)
|
Hi mam problem nie działa mi ta ramka do the sims 2 na kody a kiedys mi dzialala spr. wszystkie chyba juz strony itp. i wszystko co tam pisali robilam i d*** nie działaja co moglam zrobić nie tak plis ppiszcie na gg 6857201 nawet jak będę niedostępna z gory dzieki za błędy przepraszam.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:38. |