![]() |
Cytat:
fajny link...buss 4 you :* podoba mi się fotka jak kotek skacze za ręką :D :D W sumie już nie długo premiera to sobie takiego kotka sama zrobie :D :D :D |
Zwierzaki
Ja mam już zwierzki zamówione!!!!!!!!!20 Pażdziernika już będe miała
|
W Maqlaturze na ZigZapie wczoraj było o Zwierzakach. Oglądałam dzisiaj powtórke. Wprawdzie nie dowiedziałam sie za dużo ale był taki miniwywaid. :D
|
Królik1995, co tam ciekawego w tym miniwywiadzie było?
|
Wydaje mi się, że nieweile, bo na kanałach takich jak ZigZap za dużo sie niec dowiecie... Oni zawsze tuż przed premierą o czyms mówią i do tego mają zacofane wiadomości xD
|
Cytat:
i jakie gadżety; budy itp. Oraz co te psy i koty będą robić. Dokładnie nie wiem bo włączyłam w połowie. Popatrzcie w Telegazecie o której są powtórki to może jeszcze puszczą ;) |
Eeee.... Nie mam ZigZapa :/ :PP
Ale wiecie co? Info z tego programu nie mogły być lepsze niż te, które mamy na forum ;] Nasze forum wymiata :PP |
no oczywiście ... forum.thesims RLZZZZ :D
A tak wróce do tematu: W jakim sklepie zwierzaki będą najwcześniej...chyba w Empiku coo? |
Cytat:
Buziaki :* Krolik1995 |
Moim zdaniem w Media Markt.
Tam po pierwsze zawsze jest wczesnie. A po drugie taniej o 10zł od Empiku. No ja np. wszystkie dodatki kupilem tam z wyprzedzeniem o 2 dni. A nocne życie o prawie cały tydzień :PP |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:37. |