![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
Nie szop, tylko skunks. Istnieje :)
|
Ja wiem, że skunks istnieje, ale to znaczy, że ten szop to ściema?
|
Szop jest chyba w pierwszej serii The Sims i dochodzi w dodatku Zwierzaki (z angielskiego: Unleashed).
|
Mam Mały problem wpisałam kod którym można sterować zwierzakiem kazałam mu się odprężyć i się odprężył ale jak chciałam żeby przestał to przestał dopiero po kilku godzinach . Dlaczego się tak dzieje i czy można jakość to naprawić ?
|
z tego co wiem to nie,jak karzesz cos zrobic zwierzakowi to skonczy dopiero jak pasek bd caly zielony.nie mozna przerwac tego co robi.
ponawiam prośbę o knotke i klimków. |
moze po prostu gra sie przycięla... czasami sie zdarza że coś nie idzie po naszej myśli, jeśłi używamy kodów;) radzę po prostu nie używać go, jedynie w jakiś koniecznych sytuacjach:) np. 'drapanie mebli';p;p
|
Cytat:
Knot http://www.speedyshare.com/files/199..._az..Sims2Pack Klimek http://www.speedyshare.com/files/199..._az..Sims2Pack Linki będą działały chyba przez tydzień. |
Witam
Mam pare pytań 1. Dlaczego nie moge kupic ani samochodu ani garazu?? 2.Jak sie karmi psy/koty itp...?? Prosze o odpowiedz. |
1. Musisz mieć dodatek "Nocne Życie" - w nim dochodzą samochody.
2. Kup w kategorii Różne..Zwierzaki miskę, później simsem kliknij na nią i wybierz opcję " Napełnij miskę" wtedy sim napełni ją ( kosztuje to 10$ każdorazowo). Zwierzak gdy będzie głodny, to sam podejdzie do miski i zacznie jeść :) |
Dobra ale mam samochody normalnie narysowany tylko ze jest na szaro w the sims 2 zwierzaki musze miec ten dodatek tak?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:11. |