TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Podróże - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38439)

Liv 20.12.2010 15:02

Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.

Albo "v" z "u", co zdarza się przy kodach nowszych dodatków ; D

stasienka 20.12.2010 15:37

Dziękuję ;)
Mieliście racje że wpisywała zamiast "Z'' to ''Z'' z tą kreseczką na środku ;)

0la07 15.01.2011 15:13

Instalowałam the sims 2 wszystkie dodatki od najstarszego do najnowszego. Instalowałam też the sims 2 podróże, ale nie chce się zaktualizować z innymi dodatkami. Wyskakuje błąd po czym chce wysłać raport. Co mam zrobić? Pomóżcie.

Hefalump 16.01.2011 10:47

Pisze ci że wystąpił błąd aktualizacji i instalacja zostaje przerwana?
Zrób tak: Skopiuj zawartość płyty na dysk,wysuń z kompa płytę i
zainstaluj grę z dysku.Mi to pomogło

kalafjor 20.03.2011 15:13

Dlaczego jak ustawiam w otoczeniu wakacyjnym domek, to potem nie można go kupić? W ogóle się nie wyświetla na liście.:|

Ana021 27.03.2011 15:40

1.Jak nauczyć się tego powitalnego gestu? Tubylcy do mnie podchodzą , ale jak jest powitaj to tylko ściskają sobie ręce:(
2.I gdzie można się nauczyć tańca hula?

Björk 27.03.2011 15:48

Cytat:

Napisał Ana021 (Post 1379419)
1.Jak nauczyć się tego powitalnego gestu? Tubylcy do mnie podchodzą , ale jak jest powitaj to tylko ściskają sobie ręce:(
2.I gdzie można się nauczyć tańca hula?

Teoretycznie tubylcy powinni się witać po swojemu. Może lepiej zainstaluj łatkę, jeżeli nie masz... A jak masz, to chodź simem na parcele publiczne w okolicy wakacyjnej i czekaj.

Jeżeli chodzi o taniec hula, to też musisz uzbroić się w cierpliwość i obserwować na wyspie Twikkii w miejscach gdzie są głośniki, czy tubylcy nie zaczęli tańca, a wtedy kliknąć na kóregoś z nich i będzie opcja dołącz.
Jak to nie pomoże - albo nie starczy Ci cierpliwości, to pozostaje nauczyć tańca hula i gestów powitalnych za pomocą kodu "boolProp testingCheatsEnabled true" i z wciśniętym klawiszem SHIFT kliknąć na sima... ale już dokładnie nie pamiętam, w którym miejscu była ta "kodowa" nauka ww. umiejętności.

Ps. Jakby pierwsze sposoby zawiodły i potrzebowałabyś tego kodu, to daj znać, uruchomię grę i sobie przypomnę :)

Dżiglipaff 27.03.2011 23:28

poza tym, kiedy nauczysz jednego sima gestu/tanca, to juz z reszta pojdzie z gorki

polowa mojego otoczenia umie tanczyc taniec-klepaniec mimo, ze tylko 1 rodzinka była na wakacjach w górach :)

Ana021 28.03.2011 15:13

Dzięki , z tańcem hula już wiem , a co do powitań to chyba spróbuję jednak ściągnąc tą łatkę

hellraiser 16.04.2011 09:30

Czy jak zbiorę wszystkie wspomnienia wakacyjne, to dostanę jakąś nagrodę typu wspomnienie czy coś? :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:44.