![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Albo "v" z "u", co zdarza się przy kodach nowszych dodatków ; D
|
Dziękuję ;)
Mieliście racje że wpisywała zamiast "Z'' to ''Z'' z tą kreseczką na środku ;) |
Instalowałam the sims 2 wszystkie dodatki od najstarszego do najnowszego. Instalowałam też the sims 2 podróże, ale nie chce się zaktualizować z innymi dodatkami. Wyskakuje błąd po czym chce wysłać raport. Co mam zrobić? Pomóżcie.
|
Pisze ci że wystąpił błąd aktualizacji i instalacja zostaje przerwana?
Zrób tak: Skopiuj zawartość płyty na dysk,wysuń z kompa płytę i zainstaluj grę z dysku.Mi to pomogło |
Dlaczego jak ustawiam w otoczeniu wakacyjnym domek, to potem nie można go kupić? W ogóle się nie wyświetla na liście.:|
|
1.Jak nauczyć się tego powitalnego gestu? Tubylcy do mnie podchodzą , ale jak jest powitaj to tylko ściskają sobie ręce:(
2.I gdzie można się nauczyć tańca hula? |
Cytat:
Jeżeli chodzi o taniec hula, to też musisz uzbroić się w cierpliwość i obserwować na wyspie Twikkii w miejscach gdzie są głośniki, czy tubylcy nie zaczęli tańca, a wtedy kliknąć na kóregoś z nich i będzie opcja dołącz. Jak to nie pomoże - albo nie starczy Ci cierpliwości, to pozostaje nauczyć tańca hula i gestów powitalnych za pomocą kodu "boolProp testingCheatsEnabled true" i z wciśniętym klawiszem SHIFT kliknąć na sima... ale już dokładnie nie pamiętam, w którym miejscu była ta "kodowa" nauka ww. umiejętności. Ps. Jakby pierwsze sposoby zawiodły i potrzebowałabyś tego kodu, to daj znać, uruchomię grę i sobie przypomnę :) |
poza tym, kiedy nauczysz jednego sima gestu/tanca, to juz z reszta pojdzie z gorki
polowa mojego otoczenia umie tanczyc taniec-klepaniec mimo, ze tylko 1 rodzinka była na wakacjach w górach :) |
Dzięki , z tańcem hula już wiem , a co do powitań to chyba spróbuję jednak ściągnąc tą łatkę
|
Czy jak zbiorę wszystkie wspomnienia wakacyjne, to dostanę jakąś nagrodę typu wspomnienie czy coś? :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:44. |