![]() |
Odp: Belle Rose
O.O Emanuelle da Marco drinka z pigułką xD
|
Rudzielcu on by wyszedł na sadystę jakby mu to blond chucherko nie przeszkodziło :P
|
Odcinek jak zawsze super. Podziwiam Alię za dotrzymywanie tej trudnej obietnicy. Jak dobrze, że tego głupiego Gabriela już nie ma. Czekam na następny odc i życzę szybkiego powrotu do zdrowia (znam to, bo sama też jestem chora). ;)
|
Ajć, jednak szkoda, e nie posiekał go na małe kawałeczki :D
Dante teraz nie będzie mógł ganiać za Marco z tą nogą ^^ Coś mi śmierdzi ta Emanuelle... Pewnie będzie chciała go uwieść ^^ No ale cóż... mam nadzieję że zdrowie dopisuję i jak najszybciej będzie nowy odcinek ^^ |
Ten odcinek jest świetny :) Ah... ta nie grzeczna Alia :D Co do Li Mei to dość często jej się nastrój zmienia... No ale to nic a Colin i Marco jak zwykle... mniamuśni :D Żeby tacy istnieli...:P
|
No i miałam rację, że Gabriel zginie z rąk innych, niż Takedy :P
No to teraz Mei pójdzie w odstawkę, bo na pewno Marco zabierze się za Emanuelle :P Teraz sobie tak pomyślałam, że skoro Li straciła dziecko, to dla równowagi Alia powinna zajść w ciążę i w sumie jestem skłonna na ustępstwo: niech w końcu blondyna i Collin to zrobią, bo mam już dość tego: tak, nie tak, nie. :D Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Violet no wiem, że wszyscy czekali na masakrę, ale mój mózg chciał pisać tylko o mizianiu :D dlatego nic nie wyszło z tego :<
yaoi fan nieee :P Kinkarus no właśnie! już to nawet wcześniej napisałam, dziękuję za poparcie :D ania1127 ja tez podziwiam Alię :D no i również życzę powrotu do zdrowia :) Kamis no Dante teraz będzie mieć dylemat :D Zdrowie wraca, choć jeszcze mam zabity nos i kaszlę, ale już jest ok ;) OlkaBetl he he Alia pokazuje różki :> też bym chciała, żeby tacy istnieli no ale w życiu nie ma tak dobrze :D Searle już teraz powiem Ci, że Mei nie pójdzie w odstawkę... :D i nareszcie zmieniłas zdanie :D ale muszę Cię zmartwić, to jeszcze tak prędko nie nastąpi :D Vipera Searle pewnie chodziło o to, że Alia jest "równie spragniona jak śliczna", ale fakt, tam miał być przecinek i już go dopisuję :P Co do nowego odcinka to mam już półtora strony myślę, że w poniedziałek, najpóźniej we wtorek będzie B) Dzięki za komentarze! :) |
Jak zawsze fajny odcinek.:D:P
Biedna Li mam nadzieje że jakoś się po tym otrząśnie:( |
Co do tej mojej historii - problem w tym, że w odróżnieniu od bohaterki mojego opowiadania, Li Mei:
1 - była w ciąży 2 - miała do czynienia z uzbrojonym szaleńcem 3 - nie miała pod ręką czegoś, czym mogłaby się obronić. Więc, z jednej strony, szkoda, że stało się tak, a nie inaczej. Ale z drugiej, rozumiem. Także to, że chciałaś, rudzielcu, przedłużyć. Nie mam pretensji. No i jestem pewna, że Li obroniłaby się, gdyby mogła. Poza tym, to w końcu "tylko" FS... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:38. |