![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Mogło by dojsc w zwierzakach takie coś, że jak nas ugryzie np. w parku dziki pies, który ma wściekliznę to nasi simowie są chorzy
|
Ciekawe, czy jak już Zwierzaki wyjdą, to czy też będzie tyle wpisów na forum :D
|
Pewnie więcej. W jedynce i w dwójce zwierzaki były moimi ulubionymi dodatkami. W domu też mam zwierzyniec.
|
Ja mam tylko pieska a i w simsach nie lubiłem zwierząt.
Raczej zadowole się tylko większymi możliwościami gry, jak coś to 1 sim i 1 zwierzak. |
@up: ja chyba też :D
|
@up2
mi też tylko pasuje 1sim i 1zwierzak.. w 1 miałem 3psy i 2simów.. to masakra.. w 2 miałem 1sima 2psy i 1kota.. też masakra.. a w 3 zrobię se sima i kucyka ;d jeszcze się zastanowię nad pieskiem/kotkiem.. ;D |
Widzę, że mamy podobny problem z pilnowaniem zwierząt itp. Jeden sim i mało dodatków jest nudno, cała rodzina, ok jak nie zbyt duża, ale to i zwierzaki to nie zbyt przyjemna gra. Zero odkrywania i innych ciekawych zajęć.
|
Jak mam PZ, WP i K to mi wystarczy 1 sim.. jak zaczynałem grać, to myślałem że um na 10poziomie to dla mnie nie do wykonania.. a teraz to z łatwością zdobywam 10poziom.. ;p
gram na kodach, ale to mi się mega nudzi.. muszę se lekarza zrobić, niech zarobi na domek ;D |
Ja lubię grać bez kodów i z kodami - tu i tu mi się gra nie nudzi, jednak lepiej się czuję grając bez kodów (cóż czasem kusi, a potem się żałuje :P ).
:) |
Ja to bym chciała żeby np.:jak suczka albo kotka urodzą to żeby mogły karmić mlekiem maluszki (albo simy będą karmić je z buteleczki).A i można byłoby wybierać w opcjach czy chcemy sterować zwierzakiem czy nie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:39. |