![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Mi odpowiada grafika każdej serii w zasadzie... Nigdy nie chciałam, żeby Simy miały super wypasioną grafikę. Może dlatego, że pamiętam jedynkę i jej klimat i w ogóle klimat gier z czasów TS1. To były gry, które niejednokrotnie miały grafikę koszmarną, zwłaszcza w porównaniu z dzisiejszymi możliwościami, a mimo to ciężko się było od nich oderwać. Dzisiaj w wielu grach dobra jest tylko grafika i efekty specjalne... Simsy według mnie mają być odskocznią od tego typu gier. Naprawdę nie chcę mega realistycznej grafiki w Simsach, ani mega realności w Simsach.
|
Mi także podoba się grafika simsów. Jakbym chciała super efekty, piękną grafikę to bym sobie w assassin'a zagrała :P Simy z taką grafiką byłyby bez sensu. Przynajmniej według mnie. A, pamiętajmy że simsy to gra od 12 lat, więc w tym przedziale wiekowym taka grafika by mi specjalnie nie pasowała :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Co do kupna The Sims 4 na Origin.
Polecam wam nie kupować cyfrowej wersji gry na Origin, dzisiaj zostało mi tam wykradzione po raz drugi konto oraz uwaga poczta ! Długi łuk od tego czegoś, najlepiej nie instalować ._. |
Nie wiem jak wam ta grafika może się podobać jest koszmarna - chociaż każdy ma własne zdanie, inny gust :P Tylko, że ta 4 wygląda gorzej niż w 3, a to jednak 4 będzie grą z 2014 roku. Osobiście nie umiałabym na takiej grać. Dla mnie simsy to coś więcej niż gra w kontrolowanie życia ludzików - znaczy.. źle to brzmi :D - chodzi mi o to, że wolałabym jakby wszystko było bardziej realistyczne. Dla niektórych chyba jaka ta grafika by nie była to i tak, wsadzą rodzinkę do kloca i będą grać. Na tym forum większość preferuje 2 może (albo z pewnością) tak bardzo odpowiada im aktualny wygląd czwóreczki. Nie, żeby było w tym coś złego. Po prostu jest to nowa odsłona gry, więc i wszystko powinno wyglądać na świeższe, nowsze, a ktoś wcześniej dobrze powiedział, że 4 wygląda jak gra na telefon ;)
Mam jeszcze takie pytanko, czy to prawda, że Młodych Dorosłych nie będzie w 4? :/ |
Dla mnie młodzi dorośli to to samo co dorośli i gdyby zrobili tylko dłuższy wiek dorosły to wyszłoby na to samo :P Także raczej się nie przejmuję tym xD
Damian, ja i tak kupuję wersję pudełkową, bo nie lubię nie mieć pudełka :D |
Cytat:
Co mi z cyfrowej, ale sam fakt że elektroniczna wersja moich dodatków wraz z całą zawartością store poszła... The Sims 4 zamówione w empiku w wersji pudełkowej B) |
Nie wiem jakim cudem ukradli ci maila, musiałeś mieć to samo hasło. Spróbuj zadzwonić do pomocy technicznej.
Mi przy czwórce zależy, żeby gra szybko się ładowała a zapisy nie wzrastały do masakrycznych rozmiarów. W pewnym momencie w trójce zapis wczytywał mi się ponad 40 minut (zapis, na którym grałam 3 lata). |
Cytat:
|
Właśnie w tym problem, że w trójce tych różnic nie ma. Gdyby były, nie był bym zadowolony z usunięcia tej grupy, ale skoro obie są identyczne, nie widzę takiej potrzeby. Szczerze mówiąc, wcześniej liczyłem na to, że przybędzie grup (coś pomiędzy dzieckiem i nastolatkiem by się przydało ;/), ale chyba nie ma co na to liczyć...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:50. |