![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Właśnie mi też się wydaje, że to raczej nie będzie Pinki... Robi dużo szumu, ale na mafię mi nie pasuje. Pójdę za głosem ludu i zagłosuję na Panterę, chociaż nie wydaje mi się żebyśmy trafili. ;p Morgana uważaj, bo w końcu nas przekonasz do swojej mafijności i po tobie! :D
|
Najpierw wypowiem się o Panterze - krowa, która dużo ryczy... ;P
No wiecie. A teraz stanę w swojej obronie, choć ciekawa jest teoria, że mafia chce mnie wykończyć - w mafię grałam ze znajomymi wiele razy. Nawet nie wiecie, jaka to podnieta być w mafii - niestety rzadko się to zdarza. A mi akurat jeszcze rzadziej :( W sumie - chciałabym być w mafii, ale nie miałam tyle szczęścia. Nawet, jak na mnie jutro zagłosujecie, to przekonacie się, że wysłaliście na stos świętą ;) Powiem Wam, że naprawdę trudno jest w tych warunkach typować (dlatego tak się uwzięłam na Fallen - wybacz mi, jeżeli w mafii nie jesteś), ale wydaje mi się, że mafia mogła się zdradzić podczas przedstawiania swoich postaci. Podejrzany może być też ktoś, kto się nie przedstawił. W realu było w sumie prościej - na polecenie budzi się mafia - nadsłuchiwałam kto się porusza, kręci głową itp.Tutaj raczej będę rzadziej obstawiać, bo nie mam żadnego pomysłu. |
No trudno, czekamy na głos mafii. Ciekawi mnie kogo zabiją tym razem, może da nam to jakieś wskazówki... Obyy. ;p
SPC - tak w ogóle to Libby napisała, że jesteśmy w ratuszu i gadamy, a nie wy się po parku bujacie. :D |
Up: bujaliśmy się 3 godz. temu ;)
Ja typuję Alexandrę, Bjork, a pewną osobę muszę sprawdzić... |
Mafia pewnie wybierze losową osobę. Rozpracowaliśmy ich taktykę. No chyba, że ktoś z nas naprawdę im zagraża.....
|
Losową albo ich zdaniem najbardziej sprytną. Tak jak z Kędziorkiem w poprzedniej edycji - zabili ją, jak zaczęła dobrze obstawiać.
|
taktyka mafii nigdy nie zostanie rozpracowana :P to ze raz mogli wybrac z jakiegos nieistotnego powodu kogos, nie znaczy ze dzis nie zrobi inaczej :P poprzednio nie bylo zadnej taktyki... a wy uwazaliscie ze jest inaczej.
ja tylko dziele sie doswiadczeniami z poprzedniej gry :D |
myślę, że dla odmiany załatwią kogoś kto nie był w mafii poprzednio.
Dla mnoe Aleksander nie jest podejrzana, chociaż mogę się mylić. W fabułę chętniej sie bawiła niż w spekulacje... |
dobra, czekamy na wyniki glosowania. bo koniec juz za kilka minut. bardzo sceptyczna jestem co do waszego wyboru, ale moze traficie.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:54. |