TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

Domcia_319 17.08.2005 19:43

Pytanko???

czy w którejś gazecie komputerowej było the sims 2 na studiach??? bo kuzynka mojej best firend ma je i twierdzi że z gazety??? :\ :\ :\ podobno w komputer świat???

Lapis_Lasuli 17.08.2005 20:30

Cytat:

Napisał Domcia_319
czy w którejś gazecie komputerowej było the sims 2 na studiach??? bo kuzynka mojej best firend ma je i twierdzi że z gazety??? :\ :\ :\ podobno w komputer świat???

No chyba sobie żarujesz , to niemożliwe Zrobiła Cię w konia i tyle :P

katousche 31.08.2005 13:09

na studiach

mam pewien problem a dokladnie mowiac dwa razy zdarzylo mi sie, ze zaproszeni simowie do mojego domu nie chcieli sobie pojsc. w pierwszym przypadku byla to postac pokojowki(z ktora nie nawiazalismy przyjazni). nie mozna bylo jej zwolnic(zablokowana jast jakakolwiek czynnosc) a na dodatek jadla u mnie posilkii korzystala z toalety! spala na podlodze a jak sie nudzila szla grac w szachy.
w drugim byl zaproszony dyrektor ze szkoly i dzialo sie dokladnie to samo

ma ktos jakis pomysl jak wygonic ich?

ps. usmiercic sie nie da, ale mam pomysl by ta pokraczna krowe postawic w ogrodku.

rainne 31.08.2005 13:17

hm... przeprowadzka? ew. kod moveobjects on.

kartofelq 31.08.2005 13:17

Otwórz okienko do kodów, wpisz "moveobjects on", wejdź do trybu kupowania, kliknij na tą natrętną sprzątaczkę i usuń jak nazywklejszy mebel.

katousche 31.08.2005 13:21

Cytat:

Napisał Weronika
Otwórz okienko do kodów, wpisz "moveobjects on", wejdź do trybu kupowania, kliknij na tą natrętną sprzątaczkę i usuń jak nazywklejszy mebel.

a gra bedzie dzialac bez jakis rozjazdow? jaka jest sciezka bym mogla wyedytowac co trzeba w kodzie?

rainne 31.08.2005 13:24

Cytat:

Napisał katousche
a gra bedzie dzialac bez jakis rozjazdow? jaka jest sciezka bym mogla wyedytowac co trzeba w kodzie?

tak samo, jak w pierwszej części simsów, tak jak i w drugiej, kod ten nie powoduje błędów. a przynajmniej nie w takim wypadku. jedynym problemem może być to, iż nie będzie można zatrudnić nowej pokojówki do sprzątania.

katousche 31.08.2005 13:29

Cytat:

Napisał rainne
tak samo, jak w pierwszej części simsów, tak jak i w drugiej, kod ten nie powoduje błędów. a przynajmniej nie w takim wypadku. jedynym problemem może być to, iż nie będzie można zatrudnić nowej pokojówki do sprzątania.

thx za pomoc

Dementor 03.09.2005 10:07

Wyskakuje mi jakiś durny napis

Urucham sobie The sims 2 na studiach i w pewnym momeńcie gdy [przelatuje filmik gra się wyłacza i wyskakuje mi okienko : " Działanie gry zostało zakłucone "

Dlaczego tak się dzieje , chyba nie mam wiruska ?????

:help:

rainne 03.09.2005 10:08

chyba nie, ale szkoda, że nie napisałaś absolutnie nic o swoim komputerze, na którym masz zainstalowane simsy.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:32.