TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27952)

Reserved 31.05.2010 12:12

Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

A może Don jest kosmitą i wywołał czymś kosmitów, bo przecież kosmici nie pojawiają się od razu jak się spojrzy. Oczywiście tylko tak myślę.

Hondirenda 31.05.2010 16:04

No, ale byłoby to troszkę szybkie, gdyby Don tak szybko dogadał się z Kalientami, gdyż one ponoć przybyły w przeddzień zniknięcia Belli (tak jest w ich biografii).

Reserved 31.05.2010 16:33

Może poznał się z nimi w szkole, czy tak w pracy. Zmówili się bo każdemu brakowało kasy ...

rudzielec 31.05.2010 16:41

Cytat:

Napisał Reserved (Post 1252889)
Może poznał się z nimi w szkole, czy tak w pracy. Zmówili się bo każdemu brakowało kasy ...

No właśnie mogło tak być, że znali się wcześniej.

Dastina 31.05.2010 16:43

Czy wy nie znacie Dona ? Od w godzinę potrafi rozkochać w sobie kobietę ;]]

Reserved 31.05.2010 17:22

Dzisiaj odkryłam coś bardzo ważnego. Okazało się, że ojciec sióstr Kaliente był pół-kosmitą ! Teraz można coś poskładać.

Przed śmiercią ojca wszyscy zmówili się, że porwą Bellę, aby zapewnić sobie pieniądze. Skoro jej ojciec był pół-kosmitą, teraz już wiemy czemu kosmici tak szybko zabrali Belle.
Jeśli dojdzie się jeszcze dalej, dowiemy się, że ojcem ojca sióstr Kaliente jest Technik Zapylacz 7. Teraz już wiemy skąd Bella wzięła się w Dziwnowie.

Dastina 31.05.2010 17:24

No tak,no ,ale już chyba wszyscy wiedzą ,ze dziadek Diny i Niny był kosmitą .

Gold_Chocolate 31.05.2010 17:32

Eii.! Ludzie spokojnie! Przeczytałam niektóre posty i sorry ale my nie możemy zapominać , że mogło się tylko stać to co twórcy BYLI W STANIE zrobić.No i znowu teraz nowe osoby bez przeczytania tematu wtrącają swoje 3 grosze i się powtarzają jak Dastina zauważyła...
Reserved : BELLA Z DZIWNOWA TO KOPIA.!!! ;/

Vanitas 31.05.2010 21:16

Cytat:

Przed śmiercią ojca wszyscy zmówili się, że porwą Bellę, aby zapewnić sobie pieniądze. Skoro jej ojciec był pół-kosmitą, teraz już wiemy czemu kosmici tak szybko zabrali Belle.
A Mortimer trzymał wiewiórki w niewoli! :/

Myślcie realnie, jak mogli się zmówić i wezwać kosmitów? To Simsy - GRA komputerowa.

Łezka 01.06.2010 11:33

Ten temat coraz bardziej mnie rozśmiesza... wszelkie sensacyjne i niewiarygodne hipotezy są zbyt rozbudowane, aby były prawdziwe... Ja, np. myślę, że Twórcy gry po prostu usunęli kodem Simkę Bellę Ćwir, a jej rzekome porwanie udowodnili podróbą Belli w Dziwnowie. Poza tym... ja mogli się zmówić... do tego jeszcze ojciec Sióstr zadzwonił po kolegów z Dziwnowa, a Ci przylecieli statkiem kosmicznym i wylądowali na dachu ich domu... odurzyli narkotykami Bellę i zabrali ją na statek, a potem obudziła się w Dziwnowie...
-bajki-bajki-bajki-bajki-bajki

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:13.