TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Gwiazdowe Telenowele.. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3221)

tinka 07.07.2004 04:58

macie wene tworcza jak malo kto ^_^

likagirl 07.07.2004 13:39

Przypomnienie:

Cytat:

"Przynęta" odc.13

Czuła ze musi zobaczyć co się stało.Wstala z łozka i wyszła z sali."dziwne ze nikt inny nie wyszedł zobaczyć co się satało"pomyslała i poszła długim szpitalnym korytarzem.Niewiedziala co robi.Przeciesz nawet nie wie skąd ten krzyk, a jednak idzie.Idzie jakby wiedziala gdzie ma iść.Zatrzymala się na końcu korytarza i weszła do jakiejs sali.Usłyszała płacz.Ktos szlochał, ale było ciemno i Kate nic nie widziała.Chciala oświecic światło ale jakoś cos jej mówiło "nie oswiecaj tego swiatła".Weszła bardziej do środka pomieszczenia.
-Kto tu jest?Czemu płaczesz?-spytała
-Pamiętaj...nigdy nie czerwona!Nigdy!-powiedzial ktos i zniknął.
-Co!?-Kate niewiedziala o co chodzi.-Gdzie jesteś?!Wracaj!
Do sali weszla pielęgniarka i oświeciła światło.
-Prosze pani, noca nie wolno chodzić po szpitalu.Prosze wrocić do swojej sali i połozyć się spac.
-Tak, ja bardzo przepraszam juz idę.a...nie slyszala pani tego krzyku?
-Jakiego krzyku?
-Musialo mi sie zdawać-odpowiedziała Kate i poszla się połozyć.

"Przynęta" odc.14

-Spokojnie, bo ja obudzisz!
-Jestem spokojna to ty jesteś...
Kate slyszała czyjąś rozmowe.Powoli otworzyla oczy i zobaczyła jakąś starszą kobiete i mężczyzne.
-Kim państwo są?-zapytała
-Ty jej powiec kochanie-powiedziala kobieta
-No dobrze-niepewnie rzekł mężczyzna-my...my jesteśmy twoimi rodzicami
-Co!?-krzyknęla Kate- To nie mozliwe!
-Ale to jest prawda!-powiedziala kobieta i zbliżyła się do dziewczyny
-Nie!Nienawidze was!Nienawidze!-krzykneła Kate i wybiegla z sali
Łzy spłynęły jej po policzku, usiadła na krześle.
'-Prosze wstać, hej?' uslyszala glos coraz bardziej donośny.Podniosla glowe do gory i otworzyła oczy.
-Co jest?
-Już pora wstawać, przynioslam sniadanie- powiedziala pielęgniarka.
-Dobrze, dziękuje.
Kate usmiechnęla się i powiedziała -To byl tylko sen......tylko sen...

CDN ^_^

Magi 07.07.2004 14:34

ZONG C

DAVINA SUPERSTAR
Odcinek: 10

Brzmiał on:
UMRZESZ TAM GDZIE JETEŚ TERAZ
- Nie!!! -krzyknęła Davina i łzy pierwszy raz w życiu zaczęły płynąć jej po policzkach. Weszła pielęgniarka i zapytała,
- Co się stało?- w jednej chwili zpostrzegła napis - Poczekaj tu i nigdzie nie wychodź!- wybiegła zostawiając dygocącą ze strachu Davine. Nagle zgasło światło. Była 22:00 a pielęgniarka nie wracała. Davina założyła szlafrok i klapki, szła długim korytarzem do pokoju lekarskiego, nagle usłyszała jak ktoś biegnie. Zobaczyła rozpromienioną Ewelin. Chwyciła Davie za szlafrok i pociągneła do sali w której leżała.
- Ładnie wyszedł mki napis?- zapytała uśmiechnięta
- To twoja sprawka?
- No jasne, a teraz czas na dotrzymanie słowa Rogera i mojego
- Jak to wy współpracujecie?
- Tak.
Ewelin wzieła...

A- Nóż
B- Pistolet
C- Pomidora

likagirl 07.07.2004 15:22

Magi A ^_^ Heh już chcialam dac C :lol: Ale wybieram A ^_^

tinka 07.07.2004 16:19

NAPISZE HISTORIE:
BYL RAZ SOBIE MLODY SIM O IMIENIU REGINALD(CZYTAJCIE REDZINALD)BYL NAJSLAWNIEJSZYM SIMEM.ZAPISAL SIE DO PRZESLUCHAN DO FILMU
HARRY POTER I ZAKON SIMOW KIEDY OKAZALO SIE ZE BYL NA DRUGIM MIEJSCU
BO JEGO BRAT MIKEY(CZYTAJCIE MAJKI) DOSTAL ROLE HARREGO REGINALD BARDZO SIE ZDENERWOWAL I DLA UKOJENIA NERWOW POSZEDL NA KOKTAJL A GDY WRACAL UJRZAL...
CDN JESLI TYLKO CHCECIE ^_^

Basieńka 07.07.2004 17:55

tinka najpierw nauczsie edytować posta. Nie powinno pisać posta pod postem! ;)

Magi 07.07.2004 19:12

Tinka po pierwsze 5 postów napisałaś i tylko zaśmieciłaś nam pół forum! <_<
Po drugie g***o mnie obchodzi twoja szmirowata historyjka o jakimś Romku czy jak mu tam! :angry: Nie wspominając o mojej ukochanej książce HARRY POTTER I... z którą użyłaś w swojej idiotycznej historyjce! :angry: :angry: :angry: I TYLE! SKOŃCZYŁAM! AAA!!! CHYBA KOGOŚ ZARAZ ZABIJE! JESTEM TAKA W*******A NA TĄ TINKE GŁUPIĄ SZMINKE! ŻE NIE WIEM! :angry: :angry: :angry: I TO ŻE JESTEM WILĄ NIE ZNACZY ŻE MORZNA MNIE LEKCEWAŻYĆ!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

likagirl 07.07.2004 20:31

Magi spokojnie!!Księzniczka nie moze się przemęczać ani denerwować! :lol: A pozatym ona jest nowa, Tinko przeczytac sobie najpeirw regulamin.Potem tu przyjdź i usuń cztery twoje posty , jeden edytuj i napsiz tam to wszystko.Bo balagan nam zrobiłas.I pamietaj ze nie pisze się posta pod postem bo można miec ostrzeżenie, dlatego jak coś Ci się przypomni to edytuj swoje posta i dopisz.No to na tyle.Aaa i jeszcze jedno : WITAM na forum ^_^

Domcia 07.07.2004 20:38

a nie musicie sie tak na nia zloscic tylko jej zwrocic uwage (do magi) wyluzujcie troche a jak sie zloscicie to nie wyzywajcie sie na innych

tinka 07.07.2004 21:20

TE MAGI A TAK PRZY OKAZJI NIE XCHCE BYC NIE MILA ALE NIEZBYT FAJNA HIISTORIE NAPISALAS OCZYWISCIE DLA MNIE <_<

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:03.