![]() |
macie wene tworcza jak malo kto ^_^
|
Przypomnienie:
Cytat:
-Spokojnie, bo ja obudzisz! -Jestem spokojna to ty jesteś... Kate slyszała czyjąś rozmowe.Powoli otworzyla oczy i zobaczyła jakąś starszą kobiete i mężczyzne. -Kim państwo są?-zapytała -Ty jej powiec kochanie-powiedziala kobieta -No dobrze-niepewnie rzekł mężczyzna-my...my jesteśmy twoimi rodzicami -Co!?-krzyknęla Kate- To nie mozliwe! -Ale to jest prawda!-powiedziala kobieta i zbliżyła się do dziewczyny -Nie!Nienawidze was!Nienawidze!-krzykneła Kate i wybiegla z sali Łzy spłynęły jej po policzku, usiadła na krześle. '-Prosze wstać, hej?' uslyszala glos coraz bardziej donośny.Podniosla glowe do gory i otworzyła oczy. -Co jest? -Już pora wstawać, przynioslam sniadanie- powiedziala pielęgniarka. -Dobrze, dziękuje. Kate usmiechnęla się i powiedziała -To byl tylko sen......tylko sen... CDN ^_^ |
ZONG C
DAVINA SUPERSTAR Odcinek: 10 Brzmiał on: UMRZESZ TAM GDZIE JETEŚ TERAZ - Nie!!! -krzyknęła Davina i łzy pierwszy raz w życiu zaczęły płynąć jej po policzkach. Weszła pielęgniarka i zapytała, - Co się stało?- w jednej chwili zpostrzegła napis - Poczekaj tu i nigdzie nie wychodź!- wybiegła zostawiając dygocącą ze strachu Davine. Nagle zgasło światło. Była 22:00 a pielęgniarka nie wracała. Davina założyła szlafrok i klapki, szła długim korytarzem do pokoju lekarskiego, nagle usłyszała jak ktoś biegnie. Zobaczyła rozpromienioną Ewelin. Chwyciła Davie za szlafrok i pociągneła do sali w której leżała. - Ładnie wyszedł mki napis?- zapytała uśmiechnięta - To twoja sprawka? - No jasne, a teraz czas na dotrzymanie słowa Rogera i mojego - Jak to wy współpracujecie? - Tak. Ewelin wzieła... A- Nóż B- Pistolet C- Pomidora |
Magi A ^_^ Heh już chcialam dac C :lol: Ale wybieram A ^_^
|
NAPISZE HISTORIE:
BYL RAZ SOBIE MLODY SIM O IMIENIU REGINALD(CZYTAJCIE REDZINALD)BYL NAJSLAWNIEJSZYM SIMEM.ZAPISAL SIE DO PRZESLUCHAN DO FILMU HARRY POTER I ZAKON SIMOW KIEDY OKAZALO SIE ZE BYL NA DRUGIM MIEJSCU BO JEGO BRAT MIKEY(CZYTAJCIE MAJKI) DOSTAL ROLE HARREGO REGINALD BARDZO SIE ZDENERWOWAL I DLA UKOJENIA NERWOW POSZEDL NA KOKTAJL A GDY WRACAL UJRZAL... CDN JESLI TYLKO CHCECIE ^_^ |
tinka najpierw nauczsie edytować posta. Nie powinno pisać posta pod postem! ;)
|
Tinka po pierwsze 5 postów napisałaś i tylko zaśmieciłaś nam pół forum! <_<
Po drugie g***o mnie obchodzi twoja szmirowata historyjka o jakimś Romku czy jak mu tam! :angry: Nie wspominając o mojej ukochanej książce HARRY POTTER I... z którą użyłaś w swojej idiotycznej historyjce! :angry: :angry: :angry: I TYLE! SKOŃCZYŁAM! AAA!!! CHYBA KOGOŚ ZARAZ ZABIJE! JESTEM TAKA W*******A NA TĄ TINKE GŁUPIĄ SZMINKE! ŻE NIE WIEM! :angry: :angry: :angry: I TO ŻE JESTEM WILĄ NIE ZNACZY ŻE MORZNA MNIE LEKCEWAŻYĆ!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: |
Magi spokojnie!!Księzniczka nie moze się przemęczać ani denerwować! :lol: A pozatym ona jest nowa, Tinko przeczytac sobie najpeirw regulamin.Potem tu przyjdź i usuń cztery twoje posty , jeden edytuj i napsiz tam to wszystko.Bo balagan nam zrobiłas.I pamietaj ze nie pisze się posta pod postem bo można miec ostrzeżenie, dlatego jak coś Ci się przypomni to edytuj swoje posta i dopisz.No to na tyle.Aaa i jeszcze jedno : WITAM na forum ^_^
|
a nie musicie sie tak na nia zloscic tylko jej zwrocic uwage (do magi) wyluzujcie troche a jak sie zloscicie to nie wyzywajcie sie na innych
|
TE MAGI A TAK PRZY OKAZJI NIE XCHCE BYC NIE MILA ALE NIEZBYT FAJNA HIISTORIE NAPISALAS OCZYWISCIE DLA MNIE <_<
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:03. |