TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

Tonks 10.01.2009 16:40

Odp: Co chcielibyście zmienić?

Dokładnie, może wreszcie skorzystacie z pomocy Damiego?

Angel 13.01.2009 20:18

Wyjaśnie, bo do niektórych po POLSKU nie dociera.

Forum możemy moderować, zmieniać wszystko przez PA, MODPA, ale nie mamy żadnego wpływu na błędy występujące z reklam itd. Forum jest zależne od osób trzecich i na aktualizację i ewentualne zmiany musimy czekać na nich. Nie zmienimy skryptu forum, bo to także nie zależy od nas poza tym nie warto marnować PŁATNEJ licencji i dobrego skryptu. Niestety, osoby trzecie prawde mówiąc - nie interesują się forum TheSims.pl.

Proszę pisać konkrety bo polecą warny i czasowe bany!

Dami 14.01.2009 14:12

Cytat:

Napisał Angel (Post 934611)
Wyjaśnie, bo do niektórych po POLSKU nie dociera.

Forum możemy moderować, zmieniać wszystko przez PA, MODPA, ale nie mamy żadnego wpływu na błędy występujące z reklam itd. Forum jest zależne od osób trzecich i na aktualizację i ewentualne zmiany musimy czekać na nich. Nie zmienimy skryptu forum, bo to także nie zależy od nas poza tym nie warto marnować PŁATNEJ licencji i dobrego skryptu. Niestety, osoby trzecie prawde mówiąc - nie interesują się forum TheSims.pl.

Proszę pisać konkrety bo polecą warny i czasowe bany!

przepraszam, ale niedzialajace narzedzia to wasza dzialka i wy z tym nic nie robicie.

Angel 14.01.2009 14:34

No i to są konkrety. Nie, to nie nasza działka. To wymaga dostępów s. admina. Niestety nikt na forum takowych nie posiada. Jedynym s. adminem był założyciel; ( lub współzałożyciel ) konto które obecnie jest pod opieką uno - a do niego hasła nie pamięta.

Dami 14.01.2009 14:36

Cytat:

Napisał Angel (Post 934818)
No i to są konkrety. Nie, to nie nasza działka. To wymaga dostępów s. admina. Niestety nikt na forum takowych nie posiada. Jedynym s. adminem był założyciel; ( lub współzałożyciel ) konto które obecnie jest pod opieką uno - a do niego hasła nie pamięta.

to mam nadzieję, że jak będzie nowy styl, to w nim będą działać narzędzia.

Angel 14.01.2009 14:38

Owszem. Postaram się zrobić skin w którym już będą działały wszystkie narzędzia. Nie wiem niestety kiedy.

Dami 15.01.2009 17:06

Cytat:

Napisał Angel (Post 934821)
Owszem. Postaram się zrobić skin w którym już będą działały wszystkie narzędzia. Nie wiem niestety kiedy.

dobra, jednak czegos tu nie wiem. mozesz dodawac style, ale nie mozesz ich edytowac? o.o

Angel 15.01.2009 20:12

Nigdzie nie napisałem, że nie potrafię ich edytować ani, że potrafię dodawać. Potrafię je zrobić nawet od zera, ale na dodanie muszę czekać na uno, a uno na s. admina. To błędne koło.

Dami 16.01.2009 13:29

Cytat:

Napisał Angel (Post 935625)
Nigdzie nie napisałem, że nie potrafię ich edytować ani, że potrafię dodawać. Potrafię je zrobić nawet od zera, ale na dodanie muszę czekać na uno, a uno na s. admina. To błędne koło.

to on nie widzial sposobu na naprawe narzedzi, ktory podalem prosto z supportu vb?

Tiunivell 16.01.2009 13:59

Dami - to pytanie nie powinno być kierowane do nas, tylko do niego ;)
Myślę, że wszystko już zostało powiedziane, sprawa z narzędziami jest co chwilę roztrząsana i pamiętamy o niej, naprawdę.
Kiedy tylko będziemy mieli taką możliwość (otrzymamy dostęp do s. admina) i zostanie to naprawione.
Pozdrawiam :)
T.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:44.