![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Dokładnie, może wreszcie skorzystacie z pomocy Damiego?
|
Wyjaśnie, bo do niektórych po POLSKU nie dociera.
Forum możemy moderować, zmieniać wszystko przez PA, MODPA, ale nie mamy żadnego wpływu na błędy występujące z reklam itd. Forum jest zależne od osób trzecich i na aktualizację i ewentualne zmiany musimy czekać na nich. Nie zmienimy skryptu forum, bo to także nie zależy od nas poza tym nie warto marnować PŁATNEJ licencji i dobrego skryptu. Niestety, osoby trzecie prawde mówiąc - nie interesują się forum TheSims.pl. Proszę pisać konkrety bo polecą warny i czasowe bany! |
Cytat:
|
No i to są konkrety. Nie, to nie nasza działka. To wymaga dostępów s. admina. Niestety nikt na forum takowych nie posiada. Jedynym s. adminem był założyciel; ( lub współzałożyciel ) konto które obecnie jest pod opieką uno - a do niego hasła nie pamięta.
|
Cytat:
|
Owszem. Postaram się zrobić skin w którym już będą działały wszystkie narzędzia. Nie wiem niestety kiedy.
|
Cytat:
|
Nigdzie nie napisałem, że nie potrafię ich edytować ani, że potrafię dodawać. Potrafię je zrobić nawet od zera, ale na dodanie muszę czekać na uno, a uno na s. admina. To błędne koło.
|
Cytat:
|
Dami - to pytanie nie powinno być kierowane do nas, tylko do niego ;)
Myślę, że wszystko już zostało powiedziane, sprawa z narzędziami jest co chwilę roztrząsana i pamiętamy o niej, naprawdę. Kiedy tylko będziemy mieli taką możliwość (otrzymamy dostęp do s. admina) i zostanie to naprawione. Pozdrawiam :) T. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:44. |