|  | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? Właśnie, "co sądzisz o forum" a nie "co sądzisz o użytkownikach tego forum". Wyluzuj, to już robi się nudne. pls. >.< | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? LOL, koleś jak wszyscy ci tak robią na złość, hejtują cię i w ogóle to przenieś się na inne forum :| Nie będziesz już więcej cierpiał :< A jak komuś podoba się to forum to czemu miałby nie chwalić? :| Samej mi sie bardzo podoba. To najlepsze na jakim dotychczas byłam. Jeju, chwalę forum, jestem zła <3 | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? Lubie, nie żebym się czepiał, ale forum to użytkownicy, którzy z niego korzystają. Wrogarianie, możesz mnie dopiać do listy :). Tylko pamiętaj o Dużych Literach! NAPISAŁ Z MAŁYCH LITER :(( SPECJALNIE TO ZROBIŁ! NIECH CIĘ BUKA ZAMROZI :((:((:(( | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? Forum jest bardzo fajne i zróżnicowane ^^ kilka sympatycznych osób z którymi da się popisać ;) No i mnóstwo tematów, nie sposób się tu nudzić. | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? Hmmm, a mi?? Kocham je <33 Tym bardziej, że jest tu wiele osób, z którymi nie sposób się nudzić. Władza jest sprawiedliwa i surowa co prowadzi do totalnej dyscypliny i spokoju na forum. Nikt nie boi się zagrożony i niechciany. To forum to najlepsze forum, na którym byłem :P | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? Od kiedy działa licznik odwiedzin?! <3 | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? Cytat: 
 | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? Cytat: 
 | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? Czyżby na e-mail przychodziły linki aktywacyjne? Bo jak teraz zajrzałam to mi przyszło że dostałam prywatną wiadomość :P a wcześniej tego nie miałam... | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? Tak, maile już działają. | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:39. |