![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
jeżeli chodzi o ciąże,to polecam ten mod http://www.modthesims.info/download.php?t=387793 ,myślę,ze teraz możesz grac swoimi chińczykami
|
A ja mam pytanie odnoście UFO ;P
Czy UFO może porwać sima taka jak w ts2? I oddać z ciążą/ryjem kosmity ? |
Takie pytanko odnośnie ciąży... Czy Sim-Duch i mumia mogą mieć dziecko?
|
Cytat:
|
@up:
Thx No to drugie pytanie. Nie mogłam nigdzie znaleźć jakiegoś poradnika. Jak wrzucić jakąś muzykę do radia w simsach? ;P Prosiłabym krok po kroku, dokładnie :] 100 post! :D |
@up: Otwierasz kolejno foldery: Dokumenty (jeżeli masz Windows XP to Moje Dokumenty) -> Electronic Arts -> The Sims 3 -> Custom Music
Wstawiasz tam własną muzykę (w formacie mp3). Z tego co wiem, muzyka powinna się pojawić jako oddzielna stacja w radiu. Tego ostatniego zdania nie jestem pewna, bo nigdy nie wgrywałam muzyki do TS3 ;D |
Ponawiam moje pytanie :P
Czy sim-mumia i sim-duch mogą mieć dzieci? Czy mumia wogóle może mieć dzieci, nawet z normalnym simem? |
Podejrzewam, że sim-mumia może mieć dzieci, pod warunkiem że jest płci męskiej, wszak występuje w grze jako emeryt, przynajmniej u mnie.
A czy z duchem to pewnie też (skoro zwykły sim może) ale muszą być zachowane również zasady płci i wieku. |
Mógłby mi ktoś napisać jakie są wszystkie kolekcje reliktów w każdym państwie
|
Zabrałam moją simkę do Francji i znalazłam szczątki uwięzionego kostucha które mam pochować na cmentarzu ale nie wiem w którym miejscu i jak, bo jak przeciągam je na ziemie to sie nie da ich upuścić
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:34. |