TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58114)

Hyzio 16.02.2011 14:34

Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

Dokładnie o to chodzi anie_1981 :) dzięki za wskazówki zastosuję się do nich i zobaczę czy pomoże :) właśnie u mnie to zaczęło się wraz z instalacją imprezy w plenerze, mogliby w końcu zrobić coś co na prawdę naprawi wszystkie obecne błędy :/ trzeba mieć tylko nadzieję, że w najbliższym czasie wydadzą łatkę która naprawi ten błąd :]
A i mogę jeszcze dodać że to zacinanie się gry pojawia się w grze w której nie ma ani jednego ściągniętego z internetu dodatku, gra jest czysta :]

anie_1981 16.02.2011 15:17

Cytat:

Napisał Hyzio (Post 1362322)
A i mogę jeszcze dodać że to zacinanie się gry pojawia się w grze w której nie ma ani jednego ściągniętego z internetu dodatku, gra jest czysta :]

No bo błędy spowodowane przez nieoficjalny dodatek, albo mod, są łatwo rozpoznawalne. Przyczyna i skutek. Wgrałam fryzurę, gra się wiesza, zabrałam fryzurę, gra działa, wniosek, zła fryzura. A te zacinki, błędy zapisu itd, to są ewidentnie błędy gry, a nie modów czy dodatków z neta. Ja jak miałam ostatnio poważne błędy w grze (już przeszły, nie wiem czemu), to zabrałam z gry wszystko, i mody i nieoficjalne dodatki, a problem nie zniknął. Nie zniknął nawet po reinstalacji gry. Więc to nie był błąd moda, tylko gry.

jazynka 16.02.2011 23:54

Ja mam nastepujacy problem: moja simka poszla do Prosperity/plaza( nie pamietam) by zamowic drinka, no i przy windzie zaciela sie, stoi tam od 2 dni razem z 5 osobami i nie moze sie ruszyc... Jest jakis sposob, zeby ja "uwolnic" nie chce jej kasowac...

Czyniąca_Hałas 17.02.2011 07:29

Możesz ją teleportować, jak jest u góry, bo inaczej nie zejdzie, jak jest na dole to może po prostu pójść do domu, a jak utknęła w windzie, to masz pecha.

jazynka 17.02.2011 11:44

ona po prostu stoi przed winda, z paroma innymi osobami i nic nie moge zrobic;/ czy przeprowadzka dalaby cos?

Ilona 17.02.2011 16:03

właśnie miałam podobny problem,tyle,ze nie czekałam 2 dni,no wiec wpisz kod testingcheatsenabled true i z wciśniętym shift kliknij na podłodze,następnie wybierz buduj tutaj i wymień windę-z kodem moveobjects on-a stara usuń w trybie życia wciskając shift i wybierając obiekt-usuń to

jazynka 17.02.2011 17:44

przeprowadzka pomogla :)

Aga9618 26.02.2011 16:11

Chyba zmienię nastawienie do the Sims 3

L1VE 26.02.2011 18:16

Mam pewien problem, po zainstalowaniu dodatku Po Zmroku simy na jakieś 2 sekundy zacinają się w drzwiach, potem chwile idą i znów się zacinają na 2 s, dalej już jest wszystko ok, ale jak np. w domu jest z rzędu parę drzwi to, to jest wkurzające -.- . Jest jakieś rozwiązanie tego problemu?

Kamis 26.02.2011 18:21

Stawiaj łuki.

//anie jestem dziewczyną :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:13.